At anmelderne ikke kan lide brede, publikums-venlige film, det passer ikke. Det viser opgørelse fra Rotten Tomatoes over de bedst anmeldte film i USA fra 2017.

Se også: 8 BAFTA-nomineringer: “Blade Runner 2049” er tilbage i award-kampen

Øverst er award-darlingen “Get Out”, som flest anmeldere har været positive i forhold til.

Men der er også blevet plads til “The Last Jedi” og hele tre superheltefilm, der fordeler sig på tre forskellige selskaber; DC Films (“Wonder Woman”), Fox-Marvel (“Logan”) og Marvel Studios (“Thor: Ragnarok”).

Her er de bedst anmeldte film fra 2017:

1. Get Out
2. The Big Sick
3. Dunkirk
4. Wonder Woman
5. Lady Bird
6. Logan
7. Baby Driver
8. Star Wars: The Last Jedi
9. Coco
10. Thor: Ragnarok

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 Gorman 4 år siden

#9 Fint nok, jeg havde selv set filmen :-)
Ser ud som om Morten har fixet en spoileralert på dit indspark.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#12 Snipp 4 år siden

#11 uha det var godt :D håber ikke at jeg spoilede det for nogle - bare for info hvor lang tid skal der gå før det ikke er spoilers mere? Indtil den er på dvd eller ?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#13 Gorman 4 år siden

# 12 hmmm godt spørgsmål, som der nok er rigtig mange meninger om og jo ikke kan gives et eksakt svar på som tilfredsstiller alle. Min er vel, at der bør gå mindst et par måneder (og gerne mere) efter den er udkommet på fysisk medie - er det ikke også der de oftest udkommer på streaming tjenesterne?

Måske et emne for en Filmz-afstemning, Morten :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#14 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#13 Hvis du laver en spoiler-definition, som alle er enige om, så helt sikkert ;)
Gravatar

#15 Geekalod 4 år siden

det er en spoiler på ubestemt tid indtil det er blevet et bredt og velkendt fænomen. alle ved feks at Darth vader er lukes far imens de færreste ved hvordan rettergangen går i to kill a mockingbird. og det er trods alt stadig en klassiker fra 1962 hvis jeg husker rigtigt. for en sikkerheds skyld bør man bare bruge spoiler warnings til alt der anses som overraskelser i film. på den måde træder man ikke nogen over tæerne. det værste er dog når anmeldelser bruger spoilers. her taler vi som professionelle skribenter uden fingeren på pulsen og sådanne bør bare opsige deres stilling med det samme. det er slet ikke nødvendigt at bringe plot ind i en anmeldelse og det er ærlig talt usselt at spoile på den måde.
Gravatar

#16 Snipp 4 år siden

#13 interessant - Ja tror også vi skal have en film-afstemning igang :D

#15 Sandt nok - men hvordan kan man så offentligt diskuter tingene? vil jo være ret træls at skulle sætte spoilers til alt nemlig. F.eks. læste jeg et sted at for serier, så må der gå en uge før man må diskuter offentligt et afsnit, imens en sæson afslutning skulle der går en hel måned efter og afslutning på en serie skulle der minimum gå et helt år.

Jeg skal bare selv huske at bruge spoiler tag - det er jeg ikke så godt til XD
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#17 Geekalod 4 år siden

man skal jo kun sætte spoiler warnings på netop spoilers. det hæmmer ikke diskussionen da dem man diskuterer med typisk har set filmen. hvis de ikke har set den vil diskussionen kun være overfladisk alligevel og de vil blive glade for spoiler warnings. undtagen ham den ene gut på Filmz der åbenbart elsker at få spoilet film.
Gravatar

#18 Gorman 4 år siden

# 14 Du er ejer og redaktør, det er jeg sikker på at du kan finde ud af at definere til afstemningen :-) Og ellers kan det jo indledes med en afstemning om, hvad der definerer en spoiler :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#19 Snipp 4 år siden

#17 så gør jeg det for nu af :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: