At anmelderne ikke kan lide brede, publikums-venlige film, det passer ikke. Det viser opgørelse fra Rotten Tomatoes over de bedst anmeldte film i USA fra 2017.

Se også: 8 BAFTA-nomineringer: “Blade Runner 2049” er tilbage i award-kampen

Øverst er award-darlingen “Get Out”, som flest anmeldere har været positive i forhold til.

Men der er også blevet plads til “The Last Jedi” og hele tre superheltefilm, der fordeler sig på tre forskellige selskaber; DC Films (“Wonder Woman”), Fox-Marvel (“Logan”) og Marvel Studios (“Thor: Ragnarok”).

Her er de bedst anmeldte film fra 2017:

1. Get Out
2. The Big Sick
3. Dunkirk
4. Wonder Woman
5. Lady Bird
6. Logan
7. Baby Driver
8. Star Wars: The Last Jedi
9. Coco
10. Thor: Ragnarok

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

har set dem alle på nær lady bird og coco, og tænker ikke der er nogen af dem jeg har set, som er det der typisk er anset som anmelder film, måske folk burde genoverveje sterotypen ?
Gravatar

#2 Geekalod 5 år siden

Dunkirk er da en klassisk anmelderdarling. det er lady bird også.
Gravatar

#3 Mejse 5 år siden

#1 nu pointeret jeg jo at jeg ikke har set lady bird :) så kan jeg jo ikke rigtig udtale mig om den, og jeg tænkte mere på det kunstneriske og høj kulturelle aspekt, som alle bedømmer anmeldere for at have, ikke Dunkirk som på trods af en flot filmning, vel næppe kan beskyldes for de ting :)

men okay lad os bare for at undgå brok, sige du har ret, 2/10 burde stadig være nok til at man overvejet sterotypen.
Gravatar

#4 Snipp 5 år siden

Kan ikke forstå hvordan Dunkirk kan ligge så langt oppe. Det er et fint mesterværk fra nolan, men jeg synes den er lidt tam og "tik tik tik" er ikke lige noget for mig. Den var dog visuelt flot og meget gode lyde effekter.

Jeg kan så heller ikke forstå hvordan WW kan ligge over Logan, Baby Driver og Thor Ragnarok, når de var ihvertfald bedre.

Get out i toppen kan diskuteres men jeg synes ihvertfald den skal med i top 3.

Lady Bird underholdte mig ikke - den var lidt kedelig.

Star Wars var ringe for at sige det, så den fortjener slet ikke at være på listen.

Coco og The Big Sick har jeg ikke lige fået set endnu men kan overvejes om de skal.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

Nu skal man så lige huske på at hvis det bare er rotten tomatoes scoren, så siger den jo kun, hvor stor en del af anmeldrne der synes om filmen, men ikke hvor mange der synes filmen var et mesterværk. Så en middelmådig film som dog er underholdende vil de fleste anmeldere måske give en positiv score, og derfor vil den ende med en høj rotten tomato score. Andre film kan være mere splittede, hvor nogen hader den, mens andre elsker den.

Jeg bruger aldrig rotten tomatoes til at fortælle mig om hvor god en film er. Hvis den har en høj rotten tomatoes score, er der stor sandsynlighed for at jeg også vil synes om den, men jeg kan ikke bruge scoren som en indikator for hvor godt jeg vil synes om filmen.
Gravatar

#6 Snipp 5 år siden

#5 Ja det har du nok ret i - Kan det ikke også være noget lidt politisk over det i forhold til WW, at folk stemmer den lidt højere fordi det er en kvindelig helt (de kvindelige anmeldere). Logan var jo også lidt speciel, så den elskede man eller hadede. Thor: Ragnarok havde måske lidt for meget disney humor (jeg synes stadig den var mega god) og mange forventede nok en lidt mere mørk film -
selvom den er mørk i sig selv med Odin dør, Asgard bliver udslettet, mange dør, Thor mister et øje osv.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 5 år siden

#6 tja tænker anmeldere, ligesom alle os andre, er forskellige og fokuserer på forskellige ting, og vægter dit eller dat højere, så der er da uden tvivl nogen der har haft, dine argumenter i tankerne, sikkert også mandlige anmeldere der har givet WW en lavere score fordi de tænker "vi gider fandme ikke kvindelige superhelte" sådan er folk jo så forskellige :)

i sidste ende er det jo bare en persons mening når en anmelder skriver en anmeldelse, og deres mening er jo hverken bedre eller værre end din eller min, den kommer bare ud til flere :)
Gravatar

#8 Gorman 5 år siden

# 6 okay nu er ragnarok et par måneder gammel men det er alligevel en ornlig syg omgang spoiling du leverer der. Hvid nu nogen ønsker at gemme den til Blu-ray i hjemmebiografen!!
Brug gerne spoilerknappen hvis du går helt i bund med afsløringerne.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Snipp 5 år siden

#8 Arghh havde jeg jo ikke tænkt over UNDSKYLD!- er der en som kan lave det til spoilertekst?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#10 Znuw 5 år siden

#4
Er enig med Baby driver og Logan, så gode er de film heller ikke på den top 10.
#6
Er ret enig med dig i WW. Dog mener jeg personligt den eneste grund den har fået den opbakning er pga. #metoo, da ingen vil sige den er ringe når det er en kvindelig instruktør.

Og tak for spoilers, (ikke negativt ment) kan godt lide spoilers på en film, hvis en film ikke er så god at det, at kende slutningen ødelægger hele filmen, og selve handlingen og historien op mod slutningen ikke kan fange personen der ser den. Så er det en stjerne fra mig af. Jeg kan bedst lide spoilers først :)

Skriv ny kommentar: