Det var fire mænd i de to første film. De blev erstattet af fire kvinder i den tredje film, der ikke havde en klar forbindelse til de to første film. Det bliver ændret, hvis der kommer en “Ghostbusters 4”.

Se også: Dan Aykroyd: “Ghostbusters”-instruktør er skyld i flop og droppet sequel

Det er den originale “Ghostbusters”-instruktør, Ivan Reitman, der nu afslører, at franchisen bestemt ikke er død, selv om reboot-udgaven med fire kvinder floppede.

Således arbejder Reitman ganske overraskende på mulighederne for en fjerde film, der måske forener mænd og kvinder i samme film:

”Vi arbejder meget med, hvilken retning vi nu tager ‘Ghostbusters’. Jeg tror, at en ting, som fans helt klart har ønsket, det gælder også mig, er, at vi på en måde forbinder de to verdener,” siger Reitman ifølge MovieWeb.

Samtidig lægger Reitman op til, at “Ghostbusters” meget vel kan forlade basen i New York og tage på jagt efter spøgelser i Kina og Korea.

Endnu er intet officielt om en “Ghostbusters 4”. Det er derimod den kommende “Ghostbusters: Ecto Force” – en animations-serie, der får premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MartinEH 3 år siden

Jeg tror også det var det, kritikken gik på - at de ikke fortsatte i samme univers, men "bare" lavede originalen med det modsatte køn. Hvis de byggede videre med "yngre familiemedlemmer" eller studerende på det universitet de arbejdede på (så vidt jeg husker), så kunne det være meget cool :-)
Gravatar

#2 kblood 3 år siden

Ja, de kunne have gjort virkeligt meget med den. Synes det er sent at prøve at forbinde de to film. De ødelagde den og burde egentlig bare prøve at glemme den. Hvis noget, så lav dog en værdig efterfølger hvor den ER baseret på at være en efterfølger... en som det originale cast vil være mere med på fordi den vil være mere værd at være med på.

Et kvindeligt cast vil da ikke gøre noget, det skal bare ikke være på den måde som det lige blev gjort.
Gravatar

#3 Geekalot 3 år siden

Syntes nu alt var galt med den film. Deres måde at reklamere med den. Deres håndtering af fans af de oprindelige. Originale cast som ukendte bipersoner i filmen. Så til det kun kvindelige cast i den. Men man får hvad man fortjener når man hyrer sådan en som Feig til at lave fillmen.
Der er masser af gode muligheder for at kunne lave en go/okay Ghostbusters 3 ud af det, men valgte at træffe alle de forkerte beslutninger..
Originalt cast, ellers pænt nej tak her fra. Gør de som Star Wars og køre nogle nye med i det over 1-2 film, så fint nok med mig. Så længe det er i den originale stil, så det som sådan fint nok med mig :)

Skriv ny kommentar: