Grant Curtis, som er producer på “Spider-Man 3”, kan i et interview med filmsiden Coming Soon fortælle lidt mere om den ventede tredje film om den heltemodige netsvinger.

Curtis beretter bl.a., at han tit bliver spurgt til rygtet om hvorvidt der er fire skurke med i den kommende film, og kan afsløre, at det egentlig drejer sig om Sandman, New Goblin og Venom. Spider-Mans nye sorte kostumer bliver dog nogle gange refereret til som den fjerde skurk, selv om det faktisk mere er netsvingerens indre kamp mod sin egen mørke side, fortæller produceren.

Han kan desuden berette, at de ikke bare har proppet hele tre skurke med i filmen blot for skurkenes skyld, men at hver af dem har en forbindelse til Peter Parkers historie, som er handlingens drejepunkt. Man ser Harrys voksende vrede mod Peter på grund af faderens død, og man finder ud af, at Sandman var den sande morder bag Onkel Bens død. Man får desuden også forklaret Venoms forbindelse til Parker.

“Spider-Man 3” kan opleves i de danske biografer fra 4. maj.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 frankdrebin 14 år siden

Kan slet ikke vente til den film her kommer, og da nyheden den anden dag om at hjemmesiden var åbnet, fik mig bare til at glæde mig endnu mere :D
Gravatar

#2 hey now 14 år siden

Ja, håber de formår at holde niveauet. Tror og håber dette bliver den bedste i serien indtil videre.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#3 mandalorian 14 år siden

#2 Tror sgu at det bliver årets film!
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#4 filmz-Oddj0b 14 år siden

Hvis de kan holde niveauet fra traileren, bliver det årets film without doubt.
>>>------------------------>
Napoleon Dynamite
Gravatar

#5 filmz-t89 14 år siden

Bryder mig ikke om at de ændrer på handlingen, for at putte en tredje skurk.
Jeg tror desværre også at de prøver at proppe for mange sideløbende historier ind i filmen til det kan fungere. Historien bliver simpelthen for indviklet, desværre.

Håber da selvfølgelig det bliver en god film.
Gravatar

#6 filmz-kaotmus 14 år siden

Ville en spoiler markering ikke have været på sin plads i nyheden?
Gravatar

#7 filmz-DevonHartigan 14 år siden

Ja ok med hensyn til forbindelsen til onkel Ben's død burde der måske have været en spoiler-advarsel.

Ja jeg frygter også lidt at der kommer lidt for mange sideløbende historier. Men hey, hvis de kunne få det til at fungere fint i Sin City, så burde de også kunne få det til at fungere her. Glæder mig rigtig meget.
Gravatar

#8 Ikari 14 år siden

#6-7 Der afsløres ikke mere omkring onkel Bens død i nyheden, end hvad man hører i traileren, så det kan diskuteres, hvor stor en spoiler det egentlig er.
Og hvis man ikke er interesseret i at få noget at vide om filmen, burde man nok tænke sig om en ekstra gang, inden man læser en nyhed, hvor 'om skurkene i "Spider-Man 3"' indgår i overskriften. :)
Gravatar

#9 filmz-michael_l 14 år siden

Generelt synes jeg folk her er virkelige sensitive og er meget hurtigere til at råbe "spoiler!" Fair nok når man f.eks. diskuterer en film i detaljer, men efterhånden er det ikke til at læse et indlæg her uden at der er en der "brokker" sig over en "afsløring" som f.eks. her, hvor det er rimelig oplagt, at man får en information om filmen, man nok ikke kender til i forvejen. Når man er på et filmsite mener jeg, at man må kalkulere med risikoen for en gang imellem at læse et eller andet, der kan være en smule afslørende.
Gravatar

#10 filmz-kaotmus 14 år siden

ok - jeg havde så ikke opdaget i traileren, at det er Sandman, der i virkeligheden var skyld i Onkel Bens død

Skriv ny kommentar: