Katastrofefilms-instruktør Roland Emmerich hyrer Halle Berry til hovedrollen i “Moonfall”.

Halle Berry tilslutter sig rollelisten til “Moonfall”, der allerede indeholder Josh Gad, skriver The Hollywood Reporter.

“Moonfall” er den seneste katastrofefilm fra Roland Emmerich, der også er kendt for titler som “Independence Day” og “The Day After Tomorrow”.

Emmerich har også medvirket til at skrive manuskriptet til “Moonfall”, hvor Månen kommer ud af kurs nu på direkte kollisionskurs imod Jorden.

Herfra er løsningen som i Michael Bays “Armageddon”. Et hold sendes af sted for at lande – ikke på en asteroide, men på Månen.

Læs også ‘Fyrede Star Wars-instruktører overtager “The Martian”-forfatters rumhistorie‘.

Halle Berry spiller tidligere astronaut, der nu er NASA-administrator, mens Josh Gad spiller et geni, som finder ud af, at katastrofen er på vej.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 thomas040 3 år siden

Det skal hun nok tjene nogle penge på, men spørgsmålet er om folk overhovedet har lyst til at se katastrofe film på den anden side af pandemien. Man plejede at se underholdningsfilm som en slags eskapisme, men med tanken I baghovedet at alt som regel ender godt og vi kan gå hjem igen til vores fungerende virkelighed bagefter.

Jeg tror folk kommer til at vælge katastrofe film fra. Der skal en helt ny bølge af film som tager afsæt eller ihverfald forholder sig til den virkelighed vi lever I nu. Alt andet bliver for mærkeligt. Det bliver lidt ligesom en historie-mæssig uncanny valley at se tror jeg.
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: