Hun har spillet med i heftige action-franchises som “X-Men”, James Bond og “Kingsman”. Alligevel har Oscar-vinderen Halle Berry aldrig oplevet noget så skræmmende som biljagten i “Kidnap”.

Se også: Første trailer: “Beverly Hills”-legende rider på en haj i “Sharknado 5″

Det er blandt andre producenten bag “Transformers”-franchisen, der har medvirket til “Kidnap”, som særligt er kendetegnet ved biljagter i høj fart. Netop disse scener var de vildeste, som Halle Berry nogensinde har medvirket til:

”Der var en Formel 1-kører fastspændt på toppen af min bil – han kørte. Så han styrede hjul og hastighed, jeg skulle bare sidde der, og jeg var rædselsslagen. På film har jeg aldrig før oplevet noget så skræmmende,” siger Berry om stunt-scenerne i “Kidnap”.

Sponsoreret omtale
“Kidnap” handler om Karla (Halle Berry), der får sin søn på seks år kidnappet. I sin desperation springer hun over i sin egen bil og sætter efter de skyldige. Hermed er scenen sat til en adrenalinfyldt kidnapningsthriller, hvor en mors beslutsomhed og moder-instinkter sættes på en hård prøve.

”Kidnap” kan købes som stream netop nu.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gasivodo 6 år siden

Det hedder vel: "Good Luck" ..hun kan jo noget specielt, lis'som Qui-Gon.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Kaversmed 6 år siden

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Gorman 6 år siden

Traileren er kronologisk og skjuler ikke meget af plottet og handlingen. kan ikke se hvorfor man skal bruge penge på at se filmen nu.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: