Rygterne har længe svirret om fortsættelsen til Ridley Scotts science fiction-klassiker ”Blade Runner”, og nu er det så officielt: Harrison Ford vender tilbage til sin ikoniske rolle som Rick Deckard i ”Blade Runner 2″. Det skriver Variety.

Se også: Ridley Scott skal ikke instruere “Blade Runner 2″.

Det var egentlig planen, at Ridley Scott selv skulle have instrueret fortsættelsen, men han trak sig som instruktør fra projektet sidste år. I stedet bliver det ”Prisoners”-instruktøren Denis Villeneuve, der skal stå bag kameraet.

Den nye film vil foregå årtier efter den første, der udspillede sig i et dystopisk Los Angeles i 2019.

Manuskriptet, som Ford for nyligt kaldte ”det bedste, jeg nogensinde har læst”, er skrevet af Hampton Fancher og Michael Green.

Dermed ser Harrison Ford ud til at stå over for et comeback af de helt store. Han har som bekendt nemlig også sagt ja til at give den som Han Solo i den kommende ”Star Wars: The Force Awakens”.

Det er endnu uvist, hvornår “Blade Runner 2” får premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 hellerup 6 år siden

Nej-hatten springer på hovedet af sig selv, når der tales efterfølgere til film man har haft på piedestal igennem 30 år.

Men lad os nu se...
Attention please. A child has been lodged in the tunnel of goats.
Gravatar

#2 Foxxander 6 år siden

Fedt! Tror Denis Villeneuve bliver et fremragende valg. Med Ridley Scotts nedadgående formkurve i instruktørstolen in mente, er det måske smart nok at lade en anden styre tøjlerne.
Gravatar

#3 Mikkel Abel 6 år siden

Jeg har absolut ingen forhåbninger, jeg er ikke engang særligt stor fan af den første, men fedt instruktørvalg.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

#3 filmen var jo også gammel da du blev født :)
Gravatar

#5 Mikkel Abel 6 år siden

#4 Og din pointe er?
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#6 kstm 6 år siden

Bob bob, klap nu lige hesten lidt, først en ny Alien film og så en ny Blade Runner, men jeg siger det samme som i artiklen med Alien 5, man skal nok ikke lige sætte forventningerne for højt, håbet har man da, meeeeeen jeg tvivler nu meget stærkt på at den bliver ligeså fed som originalen eller den første, eftersom der er tale om Blade Runner 2, men så er det da godt at de originale film altid kan ses igen og igen og igen, SÅ fede er de at de er værd at eje og at man aldrig bliver træt af at se dem, det kommer de nye nok aldrig til at blive, de gamle er kult og klassikere og de er altid værd at eje og bevare.
Gravatar

#7 Den fede 6 år siden

Måske jeg bare er optimistisk anlagt, men jeg tror sgu også på projektet her. Harrison Ford siger, at manuskriptet er det bedste, han nogensinde har læst. Det er dælendusme store ord fra en mand der har set lyset i så mange fremragende manuskripter gennem årene.
Gravatar

#8 TP-DK 6 år siden

Gad vide om den så følger Scotts ide med at Decker er en replicant.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#9 Den fede 6 år siden

TP-DK (8) skrev:
Gad vide om den så følger Scotts ide med at Decker er en replicant.


Den er lidt svær at styre udenom så mon ikke?

En anden ting der i øvrigt giver mig store forhåbninger er instruktør-valget, som er utrolig inspireret. Jeg synes langt fra "Prometheus" var den fadæse folk gjorde den til, men Ridley trænger til at lade nyt blod strømme i hans universer.
Gravatar

#10 zilphs 6 år siden

Lige meget hvor god den bliver, så kommer de fleste til at hade den.
Personligt vil jeg dømme den når jeg ser den.

Skriv ny kommentar: