Harry Potter og halvblodsprinsen” har nu solgt 505.673 billetter i Danmark siden premieren 17. juli, og dermed ser det ud til, at den får samme succes som foregængeren “Harry Potter og Fønixordenen”, som havde premiere for 2 år siden 13. juli og samlet solgte 645.659 billetter. Det skriver Sandrew Metronome i en pressemeddelelse.

I “Harry Potter og halvblodsprinsen” har den ondsindede Lord Voldemort strammet sit magtgreb om både den almindelige verden og troldmandsverden.

Harry, som frygter, at faren også lurer indenfor Hogwarts mure, bliver rekrutteret af Dumbledore, som vil forberede den unge troldmand på den afgørende kamp, som han ved, nærmer sig med hastige skridt.

Læs Filmz’ anmeldelse af “Harry Potter og halvblodsprinsen” her.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 monzoon 11 år siden

jeg var SÅ skuffet over den forrige... der havde jeg næsten lige læst bogen... og nu havde jeg næsten glemt det jeg havde læst... og det var nok også godt! der er lavet meget om men jeg føler ikke mine penge er spildt. så den gerne igen og skal da have den på dvd eller blueray:D
to infinity and beyond!
Gravatar

#12 filmz-Wizard7 11 år siden

5'eren er KLART den dårligste, for mit vedkommende! der mangler SÅ meget i den film så det gør noget, og David Yates burde efter min mening slet ikke have fået lov til at instruere 6'eren, men han har nu gjort det meget godt, selvom han har glemt 2 MEGET vigtige dele i slutningen, men lad nu det ligge...

Personligt så jeg hellere en mørkere instruktør, så som Guillermo del Toro instruere den sidste film, selvom han arbejder på hobitten, men 6'eren var et GEVALDIGT skridt fremad, i forhold til det makværk 5'eren var :)

At nogle føler at de har spildt pengene på 6'eren er jo også iorden, men det er sikkert dem der synes at den var for "kedelig" hvis man kan sige det sådan? 6'eren manglede ligesom også det lille prik over i'et til at den blev bogen værdig, men eftersom dette ikke skete, så vil jeg ikke give den mere end 4/6, for David Yates har virkelig givet filmen et mørkere look, men der manglede bare nogle flere ting.

Men jeg håber SÅ meget på, at han får det meste med i 7'eren :)
Gravatar

#13 filmz-Bruce 11 år siden

Wizard7 (12) skrev:
... men det er sikkert dem der synes at den var for "kedelig" hvis man kan sige det sådan?


Eller "dem", som synes den var dårligt eksekveret, usammenhængende og ikke flyttede sig ud af stedet. Jeg synes ikke den var kedelig, det var blot en ringe film.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#14 Riqon 11 år siden

Jeg er én af de 500.000, og det er jeg godt tilfreds med ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#15 amadoR 11 år siden

Syntes den var lidt tynd
Gravatar

#16 mjdigital 11 år siden

Jeg har godt nok ikke set den :D Faldet i søvn til de 2 første i biografen.. :P Så nej tak
Gravatar

#17 Ericmase 11 år siden

Allerede?!?!?!?!?!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#18 enfilmnørd 11 år siden

Tror ikke det er 500.000, der har set den, nærmere 300.000, resten er folk der har set den igen. Harry Potter fans ser den med garanti flere gange. Jeg har set den to gange, for at se, om den virkelig var så skuffende, som jeg syntes første gang. Det hjalp lidt. Jeg forventede mindre, og lod mærke til en del flere detaljer(blandt andet nogen, der lagde op til 7'eren), jeg ikke havde set før. Så den var bedre i anden omgang.

Tror en del fans er villige, til at give den en chance til.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#19 MOVIE1000 11 år siden

#18 hvad lagde du mere mærke til? og tror du har ret i at der er en del der har set den 2 gange. men det er ikke overdrevet ligsom The dark knight eller Twilight.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#20 mrghostface 11 år siden

Efter at have set samtlige foregående HP-film havde jeg ingen andre forventninger end skuffelse. Men som fan af bøgerne skulle denne her jo også ses. Og mine forventninger gjorde at jeg synes filmen var et ganske habilt stykke underholdning, som var jævnt bedre udført end nogen af de andre.

Skriv ny kommentar: