Harry Potter og halvblodsprinsen” har nu solgt 505.673 billetter i Danmark siden premieren 17. juli, og dermed ser det ud til, at den får samme succes som foregængeren “Harry Potter og Fønixordenen”, som havde premiere for 2 år siden 13. juli og samlet solgte 645.659 billetter. Det skriver Sandrew Metronome i en pressemeddelelse.

I “Harry Potter og halvblodsprinsen” har den ondsindede Lord Voldemort strammet sit magtgreb om både den almindelige verden og troldmandsverden.

Harry, som frygter, at faren også lurer indenfor Hogwarts mure, bliver rekrutteret af Dumbledore, som vil forberede den unge troldmand på den afgørende kamp, som han ved, nærmer sig med hastige skridt.

Læs Filmz’ anmeldelse af “Harry Potter og halvblodsprinsen” her.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 enfilmnørd 11 år siden

#19 Det var relativt små ting, men:
Spoiler for 7'eren


Vi bliver introduceret til Black's bror, som vi ved, vi ser mere til. Ud over dette, bilder jeg mig ind, at det er ham, der trækker Harry ned, inde i Grotte-søen, det ligner ham, fra Slughorns billede. Der er mere fokus på Snape, end jeg så første gang. Syntes lidt det hintes, at han måske ikke er så ond endda. Blandt andet, da han tysser på Harry. før han dræber Dumbeldore; Jeg opfatter det, som en fin lille detalje.Også dem lille scene hvor vi ser ormehale, kan vi se, at han nok, har fortrudt sit valgt.Der er flere, men jeg kan ikke huske dem i skrivende stund, men de var der.

Elllers tror jeg bare, at det var de detaljer fra bog 5, som også var der, men som jeg overså første gang. Jeg så dem bedre, aden gang, hvor jeg ikke skulle koncentrerer mig om filmens tempo, som jeg kendte
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: