“Harry Potter”-stjernen Harry Melling er blevet castet som forfatter Edgar Allen Poe i Scott Coopers thriller “The Pale Blue Eye”.

Selvom hans rolle som den forkælede “Harry Potter”-karakter, Dudley, formentlig aldrig vil slippe ham, er Harry Melling i gang med at skabe sig et navn i Hollywood, der strækker sig længere og længere ud over den gigantiske troldmandsfranchise.

Tidligere i år har han haft en betydelig rolle i Antonio Campos’ “The Devil All the Time”, der havde både Tom Holland, Robert Pattinson og Sebastian Stan på rollelisten. Derudover spillede han over for Anya Taylor-Joy i den super populære og fantastiske Netflix-serie “The Queen’s Gambit”.

Nu skal han spille over for Christian Bale i “The Pale Blue Eye”. Bale spiller her den erfarne detektiv Augustus Landor, der i 1830’erne skal opklare en række mord på et amerikansk militærakademi. Her får han hjælp fra en ung, ambitiøs politielev (Melling), der år senere vil blive kendt som den verdensberømte forfatter Edgar Allen Poe.

Filmen er baseret på Louis Bayards roman af samme navn og bliver både instrueret og skrevet af Scott Cooper (“Hostiles”), der har forsøgt at få filmen lavet i over et årti.

Læs også: “Netflix opkøber Christian Bale-thriller “The Pale Blue Eye”

“The Pale Blue Eye” udkommer eksklusivt på Netflix, men har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: