Marvel Studios har annonceret, at den britiske skuespillerinde Hayley Atwell (“Gensyn med Brideshead”, “The Duchess”) har fået den kvindelige hovedrolle i den kommende filmatisering af tegneserien “Captain America”, der allerede har Chris Evans i titelrollen som den patriotiske superhelt.

Hayley Atwell skal spille Peggy Carter, som i de tidlige tegneserier forelskede sig i Captain America, mens de kæmpede sammen under 2. verdenskrig. Figuren vil dog blive opdateret til den nye spillefilm, som Joe Johnston instruerer.

Filmen er sat til at få amerikansk biografpremiere 22. juli, 2011.

Filmen vil handle om de tidlige år i Marvel-universet, da Steve Rogers under anden verdenskrig melder sig til et militæreksperiment, der forvandler ham til supersoldaten kendt som Captain America.

Atwell medvirker desuden i “Jordens søjler”, Starz’ kommende miniserie, der får premiere til juli, samt tv-serien “The Prisoner”.

Se også: Sebastian Stan er Captain Americs sidekick Bucky.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Munchkim 13 år siden

"Captain America: The First Avenger" er sat til at få amerikansk biografpremiere 22. juli, 2001.


Sweet... hvornår kom den så på dvd?
Gravatar

#2 loki 13 år siden

meh
www.peakoil.dk
Gravatar

#3 Eat this 13 år siden

Who...
Gravatar

#4 Clint 13 år siden

Silly shield...

#1 Hehe
Gravatar

#5 rockysds 13 år siden

#1 Rettet.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#6 Franky 13 år siden

Så den kommer KUN til at foregå i II. verdenskrig eller hvad? det kunne gå hen og blive interessant. :)
Gravatar

#7 natterjack 13 år siden

#6 Nej, ikke kun.
Gravatar

#8 Jørgensen83 13 år siden

Yes de har valgt at tage udgangspunkt, i anden verdenskrig sweet. Men er der nogle der ved hvor man finder den sekvens, hvor Bruce Banner finder Captain America nedfrosset?
Og er der nogen der ved om Freja medvirker i Thor, kunne ikke finde hende på imdb.com? Håber at der nogle derude der ved det!

Skriv ny kommentar: