Det har indtil nu været uvist, hvorvidt “Captain America: The Winter Soldier” vil forblive 100 % i nutiden eller ej, men det lader nu til, at det bliver tilfældet.

Se også: Skurk fundet til “Captain America: The Winter Soldier”.

Hayley Atwell, der spillede Peggy Carter i “Captain America: The First Avenger”, kan nemlig udtale, at hun ikke vender tilbage i den nye film, hvilket giver fint mening, hvis den foregår i nutiden, men derimod virker mærkeligt, hvis filmen rent faktisk på den ene eller anden facon finder sted i fortiden.

Dermed forventes det nu ikke, at “Captain America: The Winter Soldier” vil have nogen større mængde fortidsscener, selvom det selvfølgelig endnu ikke er officielt bekræftet, hvorvidt det rent faktisk er tilfældet.

I “Captain America: The Winter Soldier” vender Chris Evans tilbage i titelrollen, mens også Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Frank Grillo, Cobie Smulders og Anthony Mackie medvirker. Filmen instrueres af “Game of Thrones”-instruktørerne Anthony og Joe Russo med en forventet udgivelse til foråret 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Mr. Kiwi 9 år siden

Glæder mig til den, men tror det vil være i stil med Tv-producerede film, da det er instruktørene bag Game of Thrones, og Game of Thrones er en Tv-producerede Tv-serie.
Jeg kommer tilbage
Gravatar

#2 steadi07 9 år siden

Et stort tab for filmens evne til at virke interessant for mig:)
Gravatar

#3 Moviemagic 9 år siden

Elsker Marvel men den første Captain America er kedelig.......GAB!
Gravatar

#4 Mister Marvel 9 år siden

jeg synes den var god.

Hvis de bruger hendes karakter så lad det være via arkiv, altså via omtale, hvos f.ex., cap. mindes hendes og vi så ser hende , det bedste i filmen med HA var da hun stod i den røde kjole, wauw!! what a queen :-)


Men håber da sharon carter dukker op.

og at historien om bucky blir godt fortalt, men gad vide om ikke black widow har en fortid sammen med ham, da hun jo også er russisk????
Hvordan falcon og hovedskurken passer ind, det blir også spændene at se:-)


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#5 Frederik 9 år siden

Der er en lille fejl i nyheden :)


Anthony og Joe Russo har været instruktører på blandt andet sitcommen "Community", og ikke "Game of Thrones". Det er Alan Taylor, der står bag den kommende "Thor: The Dark World", der har arbejdet på fantasyserien.
Gravatar

#6 Alex- 9 år siden

trekkie77 (4) skrev:
men gad vide om ikke black widow har en fortid sammen med ham, da hun jo også er russisk????
Hvordan falcon og hovedskurken passer ind, det blir også spændene at se:-)


Bucky er ikke russisk er han? Men ja mon ikke Black Widow er med i den russiske gruppe der finder Bucky. Det er jo Bucky som er 'The Winter Soldier' så filmen kommer nok til at kredse omkring han og Captain America's forhold til hinanden efter Bucky's hukommelsestab.

Glæder mig også meget til at se hvilken skurk de kunne finde på. Kunne godt tænke mig at se Red Skull igen (hvis altså ikke han bliver Thors modstander i fremtiden sammen med Loke) dog har Hugo Weaving vidst desværre udtalt at han ikke gider at spille Red Skull igen. Det er virkelig ærgerligt, savner mere fra ham.
Gravatar

#7 Gnug315 9 år siden

Den første var svimlende kedelig.
Gravatar

#8 enfilmnørd 9 år siden

Kunne godt lide Captain America, mest fordi det var et periodedrama. Den var sjov, havde okay skuespillere, men samtidig også en del problemer. Skurken var himmelråbende ligegyldig, så håber da denne kan bringe noget nyt

AlexMilo (6) skrev:
dog har Hugo Weaving vidst desværre udtalt at han ikke gider at spille Red Skull igen. Det er virkelig ærgerligt, savner mere fra ham.


Kan egentlig godt forstå ham. Det var ikke meget han fik at arbejde med. Som jeg sagde var filmen okay, men skurken var virkelig svag. På den anden side var Weaving med i båe Matrix og Transformers, så han virker jo ikke til at være specielt kræsen.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#9 Mr. Kiwi 9 år siden

Hugo Weaving kan godt være med i efterfølgeren, da han har en kontrakt på flere film i Marvel Cinematic Universe, har ikke set Captain America, eller nogen andre Marvel Cinematic Universe film (bortset fra Iron-Man), men glæder mig til at se Captain America: The Winter Soldier, efter jeg har set Hulk, Iron-Man 2, Thor, Captain America, The Avengers, Iron-Man 3, Thor: The Dark World, Captain America: The First Avenger, Guardians of the Galaxy, The Avengers 2, Ant-Man og S.H.I.E.L.D. Serien. Da jeg først så Iron-Man i 2008 regnede jeg med en separat film og ikke en endeløs superhelte film-serie, så derfor vil jeg vente til alle film er udkommet der sandsynligvis vil slutte med The Avengers 3.
Jeg kommer tilbage
Gravatar

#10 Alex- 9 år siden

Legende (9) skrev:
så derfor vil jeg vente til alle film er udkommet der sandsynligvis vil slutte med The Avengers 3.


Hvad med alle de andre fremtidige reboots? ;) Vil vove at påstå at der udkommer en Marvel film hvert år de næste mange MANGE år.
Forstå derimod ikke hvorfor du ikke har set andet end Iron-Man. Det er en af de bedste af dem, men der er skam stadig enormt meget underholdning i resten.

Skriv ny kommentar: