Forventningerne til mødet mellem de to store superhelte Batman og Superman i Zack Snyders ”Batman V Superman: Dawn of Justice” er høje. Og nu fortæller Henry Cavill aka Superman, at vi bestemt har noget at glæde os til.

Se også: Batman og Superman får flere solofilm

”Det er Zack Snyder, så det bliver et visuelt spektakel. Den (filmen) kommer til at skrive filmhistorie. Vi laver Batman og Superman, og det hele kommer til at ske på samme tid. Så jeg krydser fingrene for, at det bliver lige så fedt, som jeg tror,” siger skuespilleren til Daily Mail.

“Batman V. Superman: Dawn of Justice” rammer biograferne den 24. marts til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 Mr. Anderson 7 år siden

Jeg har stadig ingen tro på det her projekt. Alt ved det virker totalt overilet.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#12 Den fede 7 år siden

Jeg er simpelthen forbløffet over alt det had. I got nothing.....

(men fedt at hive Matrix ind for at sammenligne.....muligvis den bedste action-flick i historien.....det er jo slet ikke unfair......)
Gravatar

#13 Stilund 7 år siden

Men Zack Snyder snyder en! Syntes at både Watchmen og 300 er ret fede film, dog har han lavet film som Sucker Punch, der virkelig er dårlig! Jeg vil gerne overrasket. MoS er den bedste superman film der er lavet, men det siger ikke så meget.
Gravatar

#14 Kviesgaard 7 år siden

#12

Nu er had et meget stærkt ord og bruge efter min mening.

For mit eget vedkommende er der tale om dyb skuffelse. Havde håbet på en god Superman film, der kunne rette op efter Superman Returns. Hvad jeg fik var meget værre.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#15 Den fede 7 år siden

Kviesgaard (14) skrev:
Hvad jeg fik var meget værre.


Utaknemmelige skarn.
Gravatar

#16 DocDoom 7 år siden

"vil skrive filmhistorie"

Man kommer til at tænke på, om Henry Cavill var beslægtet med den Filmz-bruger, der i sin tid skamroste Superman Returns inden den ramte lærredet. Er der nogen tilbage her på FIlmz, der kan huske den bruger? Han var vild.
Gravatar

#17 Kviesgaard 7 år siden

#15

Jeg er ikke utaknemlig. Blot kritisk med hensyn til, hvad der bliver udbudt i biografen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#18 Sentrax 7 år siden

Kviesgaard (9) skrev:
Niks! Introen viser hvor uoriginalt MoS er rent visuelt. Jeg bliver alt andet end bjergtaget af Avatar-Krypton James Cameron style, nu komplet med Matrix-babyer. Find på noget nyt i stedet for, som det er tilfældet med MoS, at stjæle hæmningsløst med arme og ben fra andre blockbuster, der i nogen af tilfældene ( The Matrix ) er langt mere originale end MoS.


Du må meget gerne lige uddybe din avatar sammenligning, jeg forstår den ikke, så det virker som en let købt sammenligning.
Gravatar

#19 Elvira39 7 år siden

MoS haltede på så mange vigtige punkter, at selv den tvivlsomme Superman Returns næsten virker vellykket i forhold til. Ok, det er bare superheltefilm og endnu har ingen af disse film haft et gram af noget dybere.

Skriv ny kommentar: