Forventningerne til mødet mellem de to store superhelte Batman og Superman i Zack Snyders ”Batman V Superman: Dawn of Justice” er høje. Og nu fortæller Henry Cavill aka Superman, at vi bestemt har noget at glæde os til.

Se også: Batman og Superman får flere solofilm

”Det er Zack Snyder, så det bliver et visuelt spektakel. Den (filmen) kommer til at skrive filmhistorie. Vi laver Batman og Superman, og det hele kommer til at ske på samme tid. Så jeg krydser fingrene for, at det bliver lige så fedt, som jeg tror,” siger skuespilleren til Daily Mail.

“Batman V. Superman: Dawn of Justice” rammer biograferne den 24. marts til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Kviesgaard 9 år siden

http://filmz.dk/henry-cavill-batman-v-superman-vil-skrive-filmhistorie#new skrev:
"Det er Zack Snyder, så det bliver et visuelt spektakel.


Det er lige netop det, jeg synes der var problemet med MoS. At det var et spetakel, som i en tom tønde, der bare buldrer afsted uden mål og mening. Personligt har jeg ingen fidus til, at Batman V Superman skulle blive en tøddel bedre, så den er nu et af de superhelte-film, som jeg planlægger ikke, at skulle se når den rammer biograferne. Dertil var skuffelsen over MoS for stor.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 knekker 9 år siden

MoS var en kaempe positive overraskelse for mig, fed film. Saa jeg ser frem til Batman vs Superman.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#3 gladiator 9 år siden

#1 - Jeg kunne ikke være mere enig!

Man Of Steel druknede i et orgie af smadrede bygninger. Tror sgu egentlig at manuskriptet har været ret godt, men fokus har været ALLE andre steder, fra instruktørens side af... Alle de fede ting, som kunne have været lækre - forholdet til han jordlige far (Det var Kevin Costner!!!!! JAaaRGH), livet som anonym nobody som ikke passede ind osv. faldt totalt til jorden...

En skam Zach Snyder også laver Batman v Superman.
Gravatar

#4 Den fede 9 år siden

#1 og #3

I er med på, det er en superheltefilm, I har set ikke? Må thrillere heller ikke være spændende, ifølge jer?

Jeg glæder mig usandsynligt meget til denne film, og jeg mener, Zach Snyder er en af de mest visionære instruktører, der lever i dag.
Gravatar

#5 Kviesgaard 9 år siden

Den fede ( #4 ) skrev:
I er med på, det er en superheltefilm, I har set ikke? Må thrillere heller ikke være spændende, ifølge jer?


Film skal være spændende, uanset om vi snakker superhelte, thriller, action, western, sci-fi eller ( indsæt selv kategori ).

Det er netop et af mine hovedankdepunkter mod MoS. Filmen var drøn-hamrende kedelig, og jeg sad under den sidste tredjedel af filmen, og bare ventede på rulleteksterne. Var flere gange fristet til, at forlade biograf-salen inden slutningen.

Når jeg indløser penge til en biograf film, så forventer jeg, at blive underholdt. Det er det jeg betaler mine surt tjente penge for. I tilfældet MoS var den sidste tredjedel af filmen decideret selvpineri. Det kan jeg ikke se nogen som helst fornuftig grund til, at udsætte mig selv for det en gang til.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Gnug315 9 år siden

MoS brugte en time på at slå fast, at Superman ikke får ondt af slag, skud, toge eller bjerge. Desværre brugte filmen også anden halvdel på det :-/
Gravatar

#7 Den fede 9 år siden

Kviesgaard (5) skrev:
Film skal være spændende, uanset om vi snakker superhelte, thriller, action, western, sci-fi eller ( indsæt selv kategori ).


Det var da noget forpulet sludder.

Og beklager, uanset hvor surt tjente dine penge er, så er introen alene det værd (du får lov til at se grand scale-Krypton i et action-setup for fucks sake).

Og til alle dem der kalder filmen et tomt actionspektakel, I burde seriøst se filmen igen. UDOVER verdensklasse-action så er der så meget sjæl i denne film. Som Roger Ebert (RIP) så fint skrev i sin positive anmeldelse i sin tid:

"The most striking scenes show young Superman struggling to make sense of powers he can't display, for fear of being labeled a freak or a monster. One early sequence shows young Clark zoning out during a school lesson because he's overwhelmed by the data Hoovered into his brain by his super-senses. When he looks at his classmates and teachers, he sees their bones and veins and organs through their skin, and because he hasn't mastered the art of filtering sound, he hears a cacophony of voices in his ears, like the burbling of a crowd at a ball game. There's a touch of "The Incredibles" in the scenes of Jonathan Kent explaining why Clark can't reveal the full extent of his specialness. Costner is superb in these moments, projecting an unforced, Old Movie-style decency".
Gravatar

#8 Slein 9 år siden

Jeg var også skuffet over Man of Steel, og forventer mig heller ikke det helt store af denne film. Desværre, for specielt Superman fortjener efterhånden en fed film (og nej, jeg synes heller ikke, at Christoffer Reeve-filmene var særligt gode). Men, jeg havde nu heller ikke forventet, at Avengers blev så god, som den gjorde, så måske?
Gravatar

#9 Kviesgaard 9 år siden

Den fede ( #7 ) skrev:
Og beklager, uanset hvor surt tjente dine penge er, så er introen alene det værd (du får lov til at se grand scale-Krypton i et action-setup for fucks sake).


Niks! Introen viser hvor uoriginalt MoS er rent visuelt. Jeg bliver alt andet end bjergtaget af Avatar-Krypton James Cameron style, nu komplet med Matrix-babyer. Find på noget nyt i stedet for, som det er tilfældet med MoS, at stjæle hæmningsløst med arme og ben fra andre blockbuster, der i nogen af tilfældene ( The Matrix ) er langt mere originale end MoS.

Samtidig er introen også et godt bevis på, hvad der er galt hele vejen i gennem film. Da producenterne havde pumpet så mange penge i MoS, så ville de være 100% sikre på, at få deres penge hjem igen. Derfor er MoS gennemsyret af ting, som allerede er set før og bedre, fordi langt størstedelen af publikum vil have det de kender. Resultatet i MoS tilfældet bliver kedeligt og intetsigende.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#10 Alain 9 år siden

MoS var så søvndyssende ringe at både jeg og min kammerat faldt i søvn i biffen.

Skriv ny kommentar: