Jonah Hill og Leonardo DiCaprio slog gnister, da de spillede over for hinanden i Martin Scorseses ”The Wolf of Wall Street”. Og nu vil de to skuespillere prøve at gentage succesen med instruktøren Paul Greengrass.

Se også: Jonah Hill og Scarlett Johansson slutter sig til Coen-brødrenes “Hail Caesar”

Hill og DiCaprio har i noget tid arbejdet på at få givet grønt lys til en film ved navn “American Nightmare: The Ballad of Richard Jewell”. Og nu ser det ud til at projektet har taget et stort skridt i den rigtige retning.

I hvert fald er den britiske instruktør Paul Greengrass angiveligt meget tæt på at springe ombord som instruktør på projektet, der vil have Leonardo DiCaprio og Jonah Hill i to af filmens hovedroller. Det skriver Deadline.com.

“American Nightmare: The Ballad of Richard Jewell” er baseret på den virkelige historie om en amerikansk sikkerhedsvagt ved navn Richard Jewell, der blev anklaget for at have stået bag bombningen af den Olympiske Park i Atlanta under de Olympiske Lege i 1996.

Jonah Hill skal spille hovedrollen som sikkerhedsvagten Richard Jewell, mens Leonardo DiCaprio trækker i jakkesættet som hans forsvarsadvokat.

Paul Greengrass har før beskæftiget sig med terrorisme på amerikansk grund i den vellykkede “United 93”, og han virker derfor også som et oplagt valg i instruktørstolen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Gasivodo 7 år siden

Det skal de bare gøre.. var MIT højdepunkt i "ulven.."
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: