Det har i et stykke tid været kendt, at den britiske skuespiller Benedict Cumberbatch har en rolle i Peter Jacksons to “Hobbitten”-film, men ikke hvilken rolle, han skal spille.

Se også: Titler og udgivelsesdato til “Hobitten”.

Cumberbatchs rolle er nu blevet afsløret. Ved hjælp af motion-capture-teknologi vil han skulle spille og lægge stemme til den røde drage Smaug, som vil Bilbo Baggins til livs. Cumberbatch skal desuden også lægge krop til The Necromancer – Saurons sjæleform.

Skuespilleren er nok bedst kendt for sin rolle i BBC-serien “Sherlock”, hvor han har hovedrollen som Sherlock Holmes. Her spiller han desuden overfor Bilbo selv, Martin Freeman, der er Dr. John Watson.

Udover Cumberbatch har også Luke Evans (“Clash of the Titans”) fået en større rolle i filmen. Evans skal spille Bard the Bowman, en habil bueskytte der slutter sig til de andre i forsøget på at dræbe Smaug.

Optagelserne er allerede begyndt i New Zealand, og den første film, “The Hobbit: An Unexpected Journey”, er sat til udgivelse 14. december 2012, mens den anden del, “The Hobbit: There and Back Again”, udkommer 13. december 2013.

Se også: Stephen Fry slutter sig til “Hobbitten”.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Frederik 9 år siden

Fantastisk, inspireret valg.
Gravatar

#2 Therien 9 år siden

Glæder mig som et lille pattebarn..
Gravatar

#3 Ceepa 9 år siden

haha! elsker der står "I forsøget på at dræbe Smaug!" :D
Gravatar

#4 Lady Arwen 9 år siden

Wohooo Benedict Cumberbatch!!! nam nam!
Doctor Who <3
Gravatar

#5 elwood 9 år siden

Fedt valg, og var også ret spændt på det her, især fordi dragen netop taler til Bilbo i bogen, en central ting i bogen, men ja de her ting overført til film, kan bare gå så galt, hvis ikke det gøres korrekt, men jeghar tiltro til Peter Jackson, og resten af holdet.

Det skal nok blive intressant.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: