Den er nok årets mest omdiskuterede film. Der var had og kærlighed til “Batman v Superman”. Nu giver Screen Junkies den så lidt mere kærlighed, men mest had i deres Honest trailer.

Se også: Anmeldere efter “Ultimate Edition”: Nu giver “Batman v Superman” mening

Der skal advares imod store spoilers, inden du klikker denne ærlige trailer i gang, da den afslører store dele af de vigtigste detaljer fra DC Films’ store blockbuster.

Her fremhæves Ben Afflecks rolle som Batman, som det klart bedste ved den lange og måske lidt rodede superheltefilm, hvor verdens to største superhelte bragede sammen.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 KhalidHamid12 5 år siden

Er FILMZ sponsoreret af ScreenJunkies?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Nej.
Gravatar

#3 Lawman. 5 år siden

Nu kom der ikke noget svar fra redaktionen da jeg skrev det vedrørende Carolines Wozniackis cameo i "Ballers", men hvorfor er det I insisterer på at vi skal klikke en ekstra gang for at kunne se trailere/teasere. Er det virkelig bare for at I kan få nogle ekstra klik i kassen?
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#3 Der var ikke noget spørgsmål i dit forrige indlæg. Kun raseri.

Filmz befinder sig for tiden i en test-fase, hvor vi afprøver forskellige elementer. Den nye måde at vise trailers på er en afledt effekt af en anden test, vi kører. Ingen af disse ting er permanente.

Jeg ved, det her er et ikke så konkret svar, men jeg kan ikke uddybe det nærmere lige nu, men bare slå fast, at det er en del af en test-fase, som vi ikke ændrer på lige nu og her. Selv om det måtte være irriterende.

Skriv ny kommentar: