Hugo Weaving, der bl.a. er kendt fra “The Matrix”- og “Ringenes herre”-trilogierne, er i forhandlinger med Marvel om at spille skurken Red Skull i superheltefilmen “First Avenger: Captain America”.

Hvis brikkerne falder på plads, vil Weaving dermed igen skulle arbejde sammen med instruktøren Joe Johnston, som instruerede Weaving i “The Wolfman”.

Mht. titelrollen skrev Slashfilm for nylig, at Joe Johnson og producerne var nede på fire skuespillere, som de havde i tankerne til hovedrollen. De fire er Mike Vogel (“Cloverfield”), Garrett Hedlund (“Tron Legacy”), Chris Evans (“Fantastic Four”) og Wilson Bethel (“Generation Kill”).

“First Avenger: Captain America” har premiere i USA 22. juli 2011.

Klik her for at læse flere nyheder om “First Avenger: Captain America”
.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Kviesgaard 13 år siden

Hugo Weaving som Det Røde Kranie? Tja hvorfor ikke. Men det ville nu være rart om den gode Joe Johnson kunne lave en bedre superheltefilm, end han kan lave genindspilninger af klassiske gyserfilm. The Wolfman var lidt en tam omgang, som bortset fra et par chokeffekter her og der ikke formåede at ophidse mig synderligt. Men hvor store er chancerne lige for det?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Nicki52 13 år siden

Han ligner jo godt nok. Ihvertfald ifølge tegnefilm.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 Jakob 13 år siden

Vi elsker alle Hugo Weaving! :-)
Gravatar

#4 Rasputinoch 13 år siden

#1
Joe Johnston HAR allerede lavet en af de bedste superheltefilm nogensinde: Rocketeer.
Den er ikke bare en fremragende eventyrfilm, den er også noget nær en perfekt filmatisering af Dave Stevens klassiske tegneserie, komplet med 30'er feel og Republic serial stemning.
Gravatar

#5 Christian Voldborg 13 år siden

Interessant valg. Ærgeligt det ikke bliver Brad Pitt, der skal spille Captain America - havde været fuldstændig perfekt.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#6 misuma 13 år siden

Rasputinoch (4) skrev:
#1
Joe Johnston HAR allerede lavet en af de bedste superheltefilm nogensinde: Rocketeer.
Den er ikke bare en fremragende eventyrfilm, den er også noget nær en perfekt filmatisering af Dave Stevens klassiske tegneserie, komplet med 30'er feel og Republic serial stemning.


Lavede han den?! Jeg har den i min superheltesamling. Da jeg var yngre, så jeg den igen og igen. Mit skeptikmeter dalede lige nogle centimeter.

Edit - Hvis man absolut skulle vælge mellem de kandidater som er nævnt i nyheden, ville jeg gå efter Mike Vogel. Måske Chris Evans...Resten ville ikke passe ind udseendemæssigt...IMO.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#7 Jørgensen83 13 år siden

Okay hvad sker der lige her, hvorfor finde de ikke en a-list skuespiller til at være Captain America. Jeg synes helt sikkert at Matt Damon skulle have rollen.
Gravatar

#8 misuma 13 år siden

Matt Damon som Captain America? Ellers tak. Jeg vil desuden, sjovt nok, også gerne undgå en A-list skuespiller i rollen.

Giv mig noget nyt, overrask mig, bare gør noget uventet på den fede måde. Giv mig en relativ ukendt skuespiller som sparker røven ud af tangotrusserne.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#9 Petrescu 13 år siden

Well... Aldersmæssigt passer de to yngste vel okay i forhold til at Steve Rogers skal forestille at være i midten af tyverne da han indgår i Operation Rebirth.
- kender dog kun Evans af de fire og det er fra FF og der viste han ikke noget der kunne overbevise mig om at han ville kunne være en god Cap.
Gravatar

#10 cansi 13 år siden

# 7

Syntes da at det altid har været sådan med superhelte, at de ikke caster en a-list..

Bale var ikke a-list før batman, samme som Christopher Reeves, Tobey Maquire, Hugh Jackman osv.

Måske var Robert Downey JR men det kan ihvertfald diskuteres :)

Skriv ny kommentar: