MCU’s første kortfilmsserie “I Am Groot” har fået en sommerlig poster, hvilket passer perfekt til premieredatoen.

Marvels Guardians of the Galaxy har masser at se til inden for det næste års tid. Om en måned vender de tilbage til det store lærred i Taika Waititis “Thor: Love and Thunder”; til jul får de deres egen jule-special, og til maj næste år kommer afslutningen på “Guardians of the Galaxy”-trilogien, der også bliver den sidste film i franchisen, som instruktør James Gunn står bag.

Læs også: “Ny fantastisk “Thor: Love and Thunder”-trailer afslører Christian Bales Marvel-skurk”

Inden alt dette sker, får vi dog først et gensyn med gruppens yngste medlem, Groot. Han bliver nemlig stjernen i sin egen serie af kortfilm, der får premiere på Disney+ den 10 august, blot en uge inden “She Hulk: Attorney at Law” får premiere.

Den kommende serie følger Baby Groot og hans opvækst, mens han laver ballade blandt stjernerne. I forbindelse med premieredatoen har vi også fået seriens første poster, der viser Baby Groot sole sig i en lampes skær.

I Am Groot

Vin Diesel vender endnu engang tilbage for at sige ‘I am Groot’, mens Gunn agerer executive producer på serien. Serien er skabt og skrevet af Ryan Little og instrueret af Kirsten Lepore.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: