Lucasfilm har tidligere bekræftet, at der kommer endnu en film om “Indiana Jones”. Og senest åbnede Steven Spielberg så op for ikke bare at instruere den, men at geninstruere Harrison Ford i titelrollen en femte gang. For andre skuespillere får ikke lov til at spille Indy.

Se også: Officielt: Ny “Indiana Jones”-film bliver en realitet

Det siger producer Frank Marshall, der har været med omkring produktionen på de fire forudgående “Indy”-film. Han skal sandsynligvis producerer en femte også, og han er meget klar i mælet, når det kommer til, hvem der skal spille Dr. Jones:

”Vi gør ikke som Bond, hvor vi kalder en anden for Indiana Jones, så det må vi finde ud af,” Siger Marshall til Total Film.

Dermed synes det sikkert, at hvis “Indiana Jones 5” bliver en realitet, at så bliver det med Harrison Ford i rollen som gode, gamle Indy igen. Derfra kan man så forestille sig, at han giver stafetten videre til en lærling, der altså ikke er Fords titelkarakter, men en anden.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 jonaspvideovidjo 8 år siden

Det er altså bare fedt, og så gør projektet til virkelighed! Ville elske at se Harrison Ford i sin ikoniske rolle endnu engang. Synes heller ikke at de burde give en anden skuespiller lov til at spille Indiana, da ingen alligevel vil kunne nå Fords højder.

Og hvis de så finder på en ny karakter der kan tager over i Indiana universet, skal det være en anden slags person med andre kvaliteter.
Gravatar

#2 Business Monkey 8 år siden

Hahaha. Elsker, hvordan de seneste nyheder om 'Indiana Jones' alle har et billede fra "Part Time" scenen! :D

[url=][/url]
Gravatar

#3 Gasivodo 8 år siden

Bevares; hvis man kan stikke en lille perle Orichalcum - ...et sted hen!

Så kan ALT? la' sig gi'.. undskyld

ALT kan lade sig gøre, med noget bagi..

..øv, forkert på skrift igen..stopper nu;-)

Edit: Abekongen?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: