Marvel-interview fra 2018 givet nyt fingerpeg om handlingen i “Avengers: Endgame”.

Et ældre interview med MCU-stjernerne Benedict Cumberbatch og Tom Holland er igen begyndt at cirkulere.

Interviewet er fra før premieren på “Infinity War”, men efter Russo-brødrene havde optaget både “Infinity War” og den kommende “Endgame”.

Halvvejs afslører Spider-Man-skuespilleren Tom Holland, at Benedict Cumberbatch, der spiller Doctor Strange, taler meget om ’Quantum Realm-ting' i filmen.

Men det gjorde Doctor Strange ikke. Quantum Realm – kendt fra “Ant-Man”-filmene – nævnes faktisk ikke én eneste gang af Strange i “Infinity War”.

Derfor taler Holland sandsynligvis om den del af “Avengers”-handlingen, der kommer efter “Infinity War” – altså i “Endgame”.

Således kan det tyde på, at det såkaldte ‘Quantum Realm’ får en central rolle at spille i “Avengers: Endgame”.

Det indikerede MCU-chef Kevin Feige allerede i slutningen af 2018 – læs om det her.

“Avengers: Endgame” får premiere d. 24. april.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Geekalot 11 måneder siden

Rimlig sikker på at skuespillerne på det tidspunkt vidste noget som helst om end game :) men derfor kan de da stadig godt have ret.
Gravatar

#2 Mejse 11 måneder siden

#1 de vidste intet, det eneste han sagde var jo også at der blev optaget en masse scener hvor Doctor Strange snakkede om det, og da ingen af dem blev brugt i den første, er teorien at de bliver brugt i den anden (de blev jo optaget samtidig) men det er jo også sandsynligt, at de slet ikke bliver brugt.....eneste nogen ud over bosserne, ved er at der er blevet optaget en masse scener hvor det bliver omtalt :D

Skriv ny kommentar: