Optagelserne til “Predators” er i fuld gang, og instruktøren Nimród Antal bekræfter nu overfor ComingSoon.net, at den kommende film bliver lavet med henblik på en R-rating, hvilket betyder, at den i USA vil blive forbudt for unge under 17 år, der ikke er i følgeskab med en voksen.

Den seneste Predator-film – “Aliens vs. Predator 2” – fik ligeledes en R-rating, mens den første “Alien vs. Predator” fik en PG 13 – forbudt for børn under 13 år.

Om muligheden for, at Arnold Schwarzenegger vil medvirke i en cameo, siger Antal: ”Det vil tiden vise. Vi må vente og se, men vi prøver at holde os tæt op ad originalen mht. monstret og atmosfæren og filmens tone, men vi prøver samtidig at lave noget nyt og nutidigt og friskt.”

Nimród Antal er næste gang biografaktuel med kupfilmen “Armored”, som kan ses i biograferne herhjemme 11. marts.

Se også: Adrien Brody som menneskejæger i “Predators”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Martindan 12 år siden

Har læst shooting manus, og det er super fedt. Drop mig en mail i PM og jeg sender det gerne til jer.

Men i forhold til cameo; jeg håber virkelig ikke de bruger den eller i hvert fald ændrer den der i manus. Jeg synes den falder til jorden og virker ulogisk.
for cryin' out loud......
Gravatar

#2 Kaversmed 12 år siden

En R-rating er helt sikkert et skridt i den rigtige retning, men det manglede også bare. Er spændt på at se hvad Nimrod kan gøre med franchisen. "Vacancy" var faktisk overraskende god af en survival horror film, så jeg er positiv so far. Dog er traileren til hans seneste "Armored" en anelse for poppet til min smag - lidt for meget "Fast & The Furious" over den.. =/

#1 - Er du også typen der render og leder efter de gemte julegaver inden juleaften eller hvad? =P
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Kaversmed 12 år siden

Er især glad for dette citat fra artiklen:
"I think we both (Rodriguez og Antal) recognize that the original film was as good as it was because of the practical, because it was a guy in a suit, because it was the jungle, so we stay true to that.


Rubber suit FTW! =D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 bjarke 12 år siden

Tja, R-Rating er sgu nok the way to go - og med Vacancy på CV'et har han da vist, at han kan skabe en ret intens atmosfære. Men om han også på overbevisende måde kan tumle med monstrer og automatvåben må vi se. Well, jeg glæder mig sgu stadig....
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 12 år siden

Jeg er ikek stor fan af Vacancy, men det lyder som om de har hjertet med og tager de rigtige valg. Can't be worse than Alien Vs. Predator, right?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 Kaversmed 12 år siden

#5 - Man skal sq passe på med at lade sig narre af en instruktørs udtalelser pre-release, hvilket jeg selv har en vane for at gøre... Vi kan vel alle huske al den praise McG gav Terminator Salvation?.. =D Yikes en lortefilm, høhø.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#7 KayOzz 12 år siden

Thank you.. Er stadig i chock over, at Alien vs Predator blev en PG-13..
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 12 år siden

#6 Har faktisk stadig ikke set den, men nu når director's cut udgaven er landet i USA, bør man nok snart tage sig sammen.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 filmzkim 12 år siden

Det var da altid noget :)
Så mangler vi bare en Arnold Sorteneger i hovedrollen!
Gravatar

#10 Martindan 12 år siden

Har det sådan jeg er ligeglad med ratings og blod, så længe historien holder.

Det gjorde den bare ikke i AVP. Alt for forhastet og havde bare nogle mærke twists og beslutninger.

Mener stadigvæk en AVP film bør se sådan her ud i ideologi;

- Masser af opbygning hvor vi får suspense fra såvel menneskenes pov som Predaors pov. Vi følger mennesker der opdager Aliens, og Predators der ved der er Aliens (og som i AVP universet selv smider dem ud)
- Mennesker og Aliens har konfrontation. Aliens har et godt overtag, og menneskene except for hovedpersonerne dør rimelig grundigt.
- Predators ignorer menneskene, starter jagt på aliens, dræber evt de expendables mennesker der står i vejen.
- Predators får røv af Aliens da; 1; de har undervurderet af Aliens evne til at formere sig. 2; Menneskene blander sig på bedste røvballe vis og får fucket det op, så Aliens kommer helt ud af kontrol, og måske nakket en Predator, der gør deres forsvars linje falder.
- Predators og mennesker kæmper for livet hver for sig i kaos mod Aliens, der dukker op som de vil. Måske flere menneske og Predator konfrontationer.
- The real main characters af humans der stadig er i live, og den/de enkelte Predators der er i live må arbejde sammen for at overleve af ren nødvendighed. Lad os se lidt grudge mellem Predators og mennesker over de har dræbt hinanden på hver sin side, men lad os få ledertyperne på begge racer til at holde orden på tingene.
- Big out fight med Aliens mod Predators/Mennesker og måske Predators og mennesker der "stikker hinanden i ryggen" som led i de grudges der er gang i.
- En Predator og et menneske overlever. Intet spaceship der kommer og redder dem. Bare to mørbanket personer, der sidder tilbage i en usikker happy ending; Dør de? Finder nogen dem? Er der måske flere Aliens i live? Grudge mellem menneske og Predator? Er de i overhovedet i stand til at gøre noget hvis det var?
for cryin' out loud......

Skriv ny kommentar: