Omfattende reshoots skal forandre “X-Men”-filmen “The New Mutants” – blandt andre hentes Antonio Banderas ind i rollen som ny skurk.

Forleden blev det kendt, at “X-Men: The New Mutants” er blevet flyttet 18 måneder væk fra den oprindelige premieredato. Årsag: Mindst 50 procent af filmen skal skydes om.

Blandt andre skal en-to nye karakterer introduceres. Heriblandt Antonio Banderas, der nu skal medvirke i en mindre rolle som ny skurk i “X-Men”-universet, skriver The Tracking Board.

Men det er langt fra den største ændring. Oprindeligt ønskede instruktør Josh Boone at lave “The New Mutants” som rendyrket horror, men Fox-Marvel gav ikke lov til en R-rating.

Derfor lavede Boone som ønsket en PG-13-film i stilen young adult møder horror. Men så fik “It” premiere i efteråret 2017.

Nu viste det sig, at publikum elskede rendyrket horror, hvilket fik ledelsen hos Fox-Marvel til at ændre mening. Nu skulle “The New Mutants” ændres til skræmmende horror.

Således ender det tilsyneladende med, at Boone får lov til at lave den film, som han ønskede, inden ledelsen blandede sig.

“X-Men: The New Mutants” er aktuelt premieresat til august 2019.

 


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 LarsMan89 2 år siden

Awww... Det var da sødt af ledelsen. Fuckin' blood suckin' bastards...
Gravatar

#2 MartinEH 2 år siden

Det virker bare som en opskrift på en katastrofe, at de skifter mening alt efter trends per film... Hvad sker der hvis Deadpool 2 flopper, bliver de så nervøse over om bølgen er slut...

Skriv ny kommentar: