I 2012 blev J.K. Rowlings første roman for voksne “The Casual Vacancy” udgivet. Nu er bogen blevet omdannet til en miniserie i tre afsnit af HBO og BBC, og alle tre afsnit er tilgængelige på HBO Nordic den 26. marts.

Se også: Daniel Radcliffe: “Jeg hader min præstation som Harry Potter”.

“The Casual Vacancy” foregår i Pagford, en tilsyneladende fredfyldt og idyllisk engelsk landsby med en markedsplads og et gammelt kloster. Men bag facaden finder man en landsby med massive problemer: byens bedre borgerskab bekriger befolkningen fra den laveste sociale klasse, teenagere er i heftige opgør med deres forældre og byens ægteskaber knager gevaldigt, mens byens skole har store problemer med eleverne.

HBOs miniserie præsenteres i samarbejde med BBC og Bronte Film and Television. Neil Blair, J.K. Rowlings mangeårige samarbejspartner, er executive producer sammen med Paul Trijbits (”Saving Mr. Banks”) og Rick Senat. Miniserien er instrueret af Jonny Campbell, skrevet af Sarah Phelps (“EastEnders”) og produceret af Ruth Kenley-Letts (”The Hours”).

Rollelisten tæller navne som Michael Gambon, Keeley Hawes, Rory Kinnear, Monica Dolan, Julia McKenzie og Abigail Lawrie.

Du kan se traileren til miniserien i videoen nedenfor:

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: