De mange tilgange til at reklamere for en film forsøger alle sammen at få publikums opmærksomhed. Derfor er det ikke ensbetydende med forkert, når studierne prøver noget andet.

Jack Black udstråler entusiasme, når han er en del af et projekt. Skuespilleren har tidligere udtalt, at fordi han fik lov at lave musikfilmen “School of Rock”, er han tilfreds med sin karriere. Her spillede Jack Black en overgearet rocknørd, der var ligeså god til at få folk til at måbe som til at følge med hans idéer. Meget af den samme tilgang er typisk for hans senere skuespil, som inkluderer animationssagaen “Kung Fu Panda”: Her lægger Black stemme til Po, en kung fu-entusiast, der ender med at udleve sine drømme som dragekriger.

Den næste installation i sagaen “Kung Fu Panda 4” kommer til at lande i biograferne marts 2024. Indtil da skal promoveres, og til CinemaCon gjorde Black et risikabelt træk, der ikke kan beskrives på andre måder end typisk for hans person. I stedet for at have en trailer klar mødte Black op med en mikrofon, et talepapir og samme mængder energi som ved indtagelsen af fire Red Bulls.

Hoppende rundt på scenen præsenterede Black præmissen for “Kung Fu Panda 4”: Pandaen Po er familiefar og på vej mod en tilværelse som leder af Fredsdalen. Imidlertid skal han til at overveje, hvem der kunne være hans arvtager som den nye dragekriger.

Jack Black lægger også stemme til den aktuelle “The Super Mario Bros. Movie”. Læs her om hans ønsker til efterfølgeren.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: