Filmmagasinet Empire har fået et eksklusivt interview med skuespilleren Jeremy Renner (“The Town”), der har hovedrollen i næste års action-thriller “The Bourne Legacy”.

Se også: Matt Damon stadig frisk på at vende tilbage som Jason Bourne.

Renner fortæller: ”Min agent hedder Aaron Cross, men han ender med at have en masse forskellige dæknavne. For fans af franchisen vil ‘The Bourne Legacy’ have den samme form for nedtælling, men samtidig er det et nyt program med nye karakterer.”

Renner udtaler sig ligeledes om Treadstone, og hvilken indflydelse organisationen vil have i filmen: ”Det er det samme som altid – bare med et nyt sæt af agenter med længere snor. Det foregår i samme tempo, men filmen dækker mere grund. Forskellene er ret store, men du vil samtidig vide, at det er en ‘Bourne’-film.”

“The Bourne Legacy” har udover Renner også Rachel Weisz, Edward Norton, Oscar Isaac samt Joan Allen, Scott Glenn og Albert Finney fra de tidligere film på rollelisten.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kaversmed 10 år siden

OP skrev:
"Det er det samme som altid - bare med et nyt sæt af agenter med længere snor. Det foregår i samme tempo, men filmen dækker mere grund. Forskellene er ret store, men du vil samtidig vide, at det er en 'Bourne'-film."


...bare uden Bourne...
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Ericmase 10 år siden

Kaversmed (1) skrev:
...bare uden Bourne...


Ja :(
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#3 elwood 10 år siden

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 SiniSael 10 år siden

#3 nice one! XD
Gravatar

#5 Alex- 10 år siden

Edward Norton? Det havde jeg ikke hørt. Glæder mig til denne film, tror den kan gå hen og blive god, og må sige at jeg er glad for at Matt Damon ikke skal være med mere, han HAR fået sin Bourne 4-film (Green Zone), så nu synes jeg vi har set nok til ham i den slags rolle. Derudover er Jeremy Renner også gået hen og blevet en af mine yndlings skuespillere, så den skal da ses på det store lærred når den dag kommer. :)
Gravatar

#6 Babo84 10 år siden

Det har stadig min interesse.

Skriv ny kommentar: