Fortsættelsen til sci-fi-hittet “Star Trek” har været i preproduktion i et godt stykke tid, og nu er optagelserne endelig sat til at starte til januar næste år.

Derfor har Paramount Pictures nu fundet en udgivelsesdato til filmen, der indtil videre hedder 17. maj 2013. Dette er dog den amerikanske premieredato, og det er muligt, at datoen ikke er universel.

Se også: Benicio Del Toro som skurk i “Star Trek 2”?

Sammen med annonceringen af datoen kan instruktøren J.J. Abrams også fortælle, at “Star Trek 2” bliver filmet i 3D, og at tidligere rygtede Benicio Del Toro muligvis medvirker.

Den første “Star Trek” udkom i 2009 og formåede at indtjene 258 mio. dollars i USA og yderligere 130 mio. på internationalt plan. Fortsættelsen er igen skrevet af Alex Kurtzman og Roberto Orci, der denne gang får hjælp af Damon Lindelof (“Lost”, “Prometheus”).

Rollebesætningen bestående af blandt andet Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin og Zoe Zaldana forventes derudover alle tilbage.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (71)
Gravatar

#1 Laziter 10 år siden

3D.. *SUK*
Den slags fungerer fint til animations-film..
Jeg håber inderligt at den også udkommer i god gammeldags 2D, ellers må biffen undvære mig..
I don't believe it! Two barrels, and he's going down again!
Gravatar

#2 Geekalot 10 år siden

samme her, luk ned for det 3d lort.
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 10 år siden

Bortset fra 3D, som er trættende, så glæder jeg mig stort til ST2. Den første hører til den slags film jeg kan se igen og igen! Den fik vitterligt mit gamle sci-fic adventure hjerte til at slå hurtigere:)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 BN 10 år siden

Jeg må indrømme, at Abrams' første Star Trek-film ikke er en film, jeg har lyst til at gense. Det er en af den slags film der kan tåle at blive set en enkelt gang - og det var så det. Den har simpelthen for lidt at byde på til rigtigt at kunne fænge. Star Trek-universet siger mig i det hele taget ikke noget.

(Og helt galt går det da med den oprindelige tv-serie, som byder på pap-kulisser, en stiv og alt for "pæn" æstetik, ufrivilligt komiske uhyrer og skurke og nogle af de dårligste skuespilpræstationer jeg kan mindes at have set ... f.eks. er visse af William Shatners udfoldelser direkte frygtelige og ligner noget fra en parodi.)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 The Insider 10 år siden

#4, I pity you!
War. War never changes.
Gravatar

#6 Bruno 10 år siden

Jaja, mere ST fra Abrams, det kan vi li'. :D

Jeg har godt nok set den første en del gange, siden jeg købte den på BD.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 Hr. Nielsen 10 år siden

#4 Shame on you....Du lyder som Babo84;)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#8 Marco 10 år siden

Zoé Saldana <3
Gravatar

#9 Sentrax 10 år siden

Den første Star Trek film kunne jeg super godt lide, jeg har aldrig fulgt med i Star Trek, men den var sjov, spændende og generelt interessant.

Jeg er ikke så skeptisk overfor 3D i denne sammenhæng, jeg kan godt forestille mig hvordan den ekstra dimension kan gøre det spændende.
Gravatar

#10 Mister Marvel 10 år siden

er da godt der nu langt om længe er kommet en dato, det er noget mange af os fans der har ventet på i somsagt lang tid.
håber så også den blir god, og hvad menes god??
Jo at de kan skabe en trek-film som respektere det gamle univers, på en værdig måde, og fantastiske skuespillere som yder en fantastisk indsats, fordi ellers det INTET VÆRD, og historien må også gerne være god, og mere til :-)

Og så husk det foregår i en alternativ tidslinie, det gamle univers ER IKKE VÆK :-)

Men en dag håber jeg der kommer een som venter tilbage med ide om at vender blikket mod den gamle tidslinie, den som ambassador spock og nero kom fra, nemlig det herrens år 2387, og forsætter den gamle tidslinie derfra.....

Men indtil da må man være glad for det nuværende startrek.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: