Jeremy Renner, hovedrolleindehaveren af den Oscar-vindende krigsfilm “The Hurt Locker”, er i forhandlinger om at medvirke i Paul Thomas Andersons næste projekt, den Scientology-inspirerede religionsfilm “The Master”, der har Philip Seymour Hoffman i hovedrollen.

Det forlyder, at Renner skal spille rollen som en ung mand, der i starten af 50’erne bliver Hoffmans figurs højre hånd, men begynder at stille spørgsmålstegn ved sin mentor og selve religionen, mens religionen begynder at gribe om sig i befolkningen.

Filmen har endnu ingen udgivelsesdato fastlagt.

Se også: Paul Thomas Anderson laver Scientology-inspireret film
.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Foxxander 13 år siden

PT Anderson er min favoritinstruktør og fik virkelig øjnene op for Jeremy Renner i Hurt Locker, så denne cocktail kan kun give et fantastisk resultat!
Gravatar

#2 filmz-Bruce 13 år siden

Der er komplet carte blanche til hr. P.T. i min bog efter den fremragende There Will Be Blood og Renner bliver det spændende at se mere til. Ville dog være fantastisk, om man en dag i verden ville finde frem til en modig instruktør, som ville tage en anden unævnelig religion under behandling på samme vis.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 bjarke 13 år siden

...den her ser jeg virkelig frem til - og er sikker på at Renner vil gøre godt, hvis han kommer i hænderne på Paul Thomas Anderson...
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#4 jessup 13 år siden

Det er lyder godt og jeg glæder mig til at se Hoffman i en saftig rolle.
This is just until June
Gravatar

#5 tranberg 13 år siden

PTA er et geni og Renner var fremragende i The Hurt Locker.

Hvis There Will Be Blood var sidste årtis film, er denne det kommende årtis!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#6 Christian Voldborg 13 år siden

Paul Thomas Anderson er en moderne Martin Scorsese/Robert Altman, så dette projekt bliver spændende at følge. Jeremy Renner er et skridt i den rigtige retning.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#7 filmz-ab 13 år siden

Lovende da. Hoffman i hovedrollen kan ikke blive meget bedre, og efter There Will Be blood, er der store forventninger til Anderson. Kan meget vel gå hen og blive en provokerende film, på den gode måde, hvis man altså skruer den ordentligt sammen.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#8 filmz-OutOfSight 13 år siden

Renner er generelt cool.. Go go til ham!
Gravatar

#9 Hr. Nielsen 13 år siden

Spændende projekt hvor mesterinstruktør Anderson atter har fat i de religiøse temaer...Om det er er med Renner og Hoffman eller ej, en film jeg glæder mig til, men de gør de bestemt ikke værre, tværtimod! 'There Will Be Blood' fandt jeg var en helt fantastisk film, hvor Anderson for mig vitterligt slog sit navn fast og fjernede den sidste tvivl der måtte være, om at han er en af de store instruktører i Hollywood.....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#10 amadoR 13 år siden

Lad os håbe at en omgang trusler ikke hindre filmen i at blive udført.

Skriv ny kommentar: