Siden “Zombieland” blev en stor succes i biograferne sidste år – og med en omsætning på over 100 mio. dollars på verdensplan er den mest indbringende zombie-film nogensinde – har der meget naturligt været tale om mulighederne for en 2’er.

Se, hvor mange stjerner “Zombieland” fik af de danske anmeldere.

I november sidste år fortalte filmens instruktør Ruben Fleischer, at han og filmens manuskriptforfattere var i gang med at finde på en historie til fortsættelsen, og nu fortæller skuespilleren Jesse Eisenberg, at han er frisk på at lave “Zombieland 2”.

”Hvis de kunne stable en god efterfølger på benene, ville vi alle nok se virkelig frem til at lave den,” siger Eisenberg, der snart kan ses i hovedrollen i David Finchers “The Social Network”.

Klik her for at læse Filmz’ interview med “Zombieland”s to manuskriptforfattere.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Bardoboy 13 år siden

har ikke fået set den første endnu, kan den anbefales?
Gravatar

#2 CensoreD 13 år siden

Bardoboy (1) skrev:
har ikke fået set den første endnu, kan den anbefales?


Den første film er okay, den har sin humor. Tror mest den har tjent sine penge på humoren, end at det er en zombie film.
Gravatar

#3 filmz-loke76 13 år siden

YES.. Ser meget frem til en 2ér, synes Woody var helt forrygende i den første..

Ser også frem til hvilke cameos de finder på denne gang. Virkeligt surt at Sawyze blev for syg da hans cameo lød alt for griner. Murray gjorde det dog ganske fint.

Time to nut up or shut up!
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#4 HonoDelLoce 13 år siden

Bardoboy (1) skrev:
har ikke fået set den første endnu, kan den anbefales?


For mig var det en kærkommen forfriskelse..

Jeg så så også filmen med et minimum af forventninger (så den således ene og alene pga. Woody, som jeg for det meste finder ret genial), og jeg blev så glædeligt overrasket..

Filmen formår lynhurtigt at opbygge et "troværdigt" univers, som den holder sig indenfor, hvilket jeg især mærkede, da filmen sluttede, og jeg inderligt ønskede at se mere :)

Især den del af filmen, der omhandler Bill Murray er ren og skær win! :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 nwinther 13 år siden

Det ville være mega fedt, hvis de laver den i 3D. Det ville bare være for sejt og virkelig sætte en streg under Zombie-genren.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#6 OxxY 12 år siden

Etteren kan varmt anbefales. Det er en sød film, med en god portion humor og nogle skuespillere der rent faktisk ser ud til at nyde deres arbejde.

Og some honodelloce skriver så sætter de hurtigt nogle premisser for filmen som de så arbejder indenfor, hvilket er dejligt prisværdigt.nwinther (5) skrev:
Det ville være mega fedt, hvis de laver den i 3D. Det ville bare være for sejt og virkelig sætte en streg under Zombie-genren.


Smut du ned under broen igen...
Gravatar

#7 GoBBLeS 12 år siden

Hmm, måske kunne en toer være meget cool.. synes etteren var megafed især fordi den var super sjov, stadig var en genial(ikke tumpet) zombiefilm og også havde nogle voldfede sekvenser.. og så havde den tilpas med med blod og splat -ikke overdrevet og heller ikke typisk pg13 - agtigt(ved godt den er rated R).

Skriv ny kommentar: