Efter “Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand” blev et megahit, kommer det næppe som en overraskelse, at Disney gerne vil fortsætte med at smede pirateventyr, mens jernet er varmt.

Se også: Johnny Depp er klar til “Pirates of the Caribbean 5″.

Johnny Depp har dog tidligere været lidt påpasselig med at påbegynde en femte film lige med det samme, men lader nu til at have ændret mening. Ifølge et nyt rygte er Depp nemlig tæt på at skrive under på at medvirke i “Pirates of the Caribbean 5”.

Skulle Depp være klar på endnu en omgang skumsprøjt, kan filmens optagelser først påbegyndes efter “The Lone Ranger” er færdig med at blive skudt, hvilket realistisk set sætter biografpremieren til 2013 som det tidligste.

Et manuskript til “Pirates of the Caribbean 5″ er allerede blevet skrevet af Terry Rossio, som også har været med til at skrive franchisens andre film.

Se også: ”Pirates of the Caribbean 5” er færdigskrevet.Vis kommentarer (55)
Gravatar

#21 Center 12 år siden

Jeg har ikke se den i nu med hvis de lave 5 så sluter den med at han kommer i havnen fra 1der
Gravatar

#22 Bruce 12 år siden

#21 7/10 for det indlæg!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#23 Alex- 12 år siden

Nukleon (20) skrev:

Jeg vil sige 6/10. Den ville have kunne tilnærmet sig 7/10 hvis den ikke havde det subplot med præsten og havfruen.


Jeg synes nu det var noget af det bedre. Kunne godt lide det lidt mytiske træk der var der.
Udover at hun ligepludselig fik ben?! Hvad i alverden skulle det til for? :p Synes nu mere at konceptet med Sortskæk var lidt tyndt. Stort skib han kan styre alt på, og så har det altså også lige en flanmmekaster. Det var helt tydligt at den kun var der fordi manuskriftforfatteren ikke lige vidste hvordan de ellers skulle få styr på havfruerne. Hvis flammekasteren ikke havde været der og han istedet lod ham gutten gå planken ud til nogle hajer (hvorfor har vi ikke set det endnu?!) ville det være en meget bedre film.

Voodoo delen synes jeg heller ikke at de gik nok ned i. Der var lidt med nogle zombier men det blev bare mere en forvirrende detalje.
Gravatar

#24 Blackweb 12 år siden

#22 Jeg forstod intet af indlæg 21, jeg syntes de trækker franchisen lidt for langt efterhånden. De skal passe på ikke at ødelægge en god ting bare pga. penge.
Gravatar

#25 Slettet Bruger [1942726615] 12 år siden

Jeg kan sagtens forstå Depp, han har bevist hvad han skulle bevise mht. talent før POTC-filmene, så nu vil manden tjene penge, helt fair.

Det er selvfølgelig synd, at han ikke tager de mere udfordrende roller og altid lader sig sovse ind i Tim Burton, når han ikke lige er pirat, men jeg håber da på at bl.a. "The Rum Diary" får ham tilbage på et mere interessant spor.
Gravatar

#26 IK 12 år siden

Det gik da meget fint med The Tourist. ;)
Gravatar

#27 Collateral 12 år siden

#26: Han var ok i "The Tourist", men selve filmen var imo ikke af særlig høj kvalitet. Historien er forudsigelig og selvom omgivelserne er flotte deri, er udførslen mildest talt middelmådig. Så hjælper det ikke så meget at Depp fungerer.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#28 IK 12 år siden

Har ikke set filmen. Var bare lidt sarkastisk ud fra filmens omdømme.
Gravatar

#29 Collateral 12 år siden

#28 Og jeg gjorde mit sædvanlige bang-up-job med at tage tekstlig sarkasme bogstaveligt :D
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#30 Kian 12 år siden

4'erens præstepis smadrede en potentiel historie. Jeg hader 4'eren for dens religiøse fanatisme og morale. Kan vi da ikke bare et sekund blive fri for religion og uuuh-dilemmaer?

Kom nu ud over rampen og drop feel-good-religionsplot.

Iøvrigt, og modsat mange andre synes jeg netop at 1'eren og 2/3 var fantastiske. Den episke fortælling i 2/3 var der da gods i og historien var da på ingen måde ligegyldig. Tværtimod var det rart at se at en film både kan være lang og samtidig fungere i flere dele.

Skriv ny kommentar: