Johnny Knoxville er nok bedst kendt for sine utallige pranks og vovede stunts i MTV’s drengerøvsserie “Jackass”. Siden har han også forsøgt sig som skuespiller i en række film, og nu er drengerøven så klar til at medvirke i endnu en film – nemlig den Michael Bay-producerede “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

Se også: Traileren til Michael Bays “Teenage Mutant Ninja Turtles” er ude nu

Johnny Knoxville skal lægge stemme til anførerskildpadden Leonardo, der ellers spilles af den relativt ukendte skuespiller Pete Ploszek. I redigeringsprocessen har man nemlig valgt at eftersynkronisere skuespillerens replikker. Det samme sker for skildpaddegruppens mentor, Splinter, som spilles af Danny Woodburn. Hans stemme vil blive erstattet af Tony Shalhoubs (“Monk”). Det forventes også, at de resterende skildpadder vil få tilført nye stemmer.

Filmen instrueres af “Wrath of the Titans”-instruktøren Jonathan Liebesman ud fra et manuskript af Josh Appelbaum og André Nemec, der tidligere har skrevet “Mission: Impossible – Ghost Protocol”. “Teenage Mutant Ninja Turtles” indtager de danske biografer den 4. september i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 David Munch 9 år siden

Og her troede jeg ikke Bay og hans næse-skildpadder kunne synke lavere... Wow!

Jeg får det dårligt hver gang jeg tænker på Knoxville i Men in Black 2.
Gravatar

#2 X&O 9 år siden

Hvorfor ikke bare vælge dem der lægger stemme til tegnefilmene, det havde de ellers nemt kunne få nogle billige point for.
Gravatar

#3 Kyllingebenet 9 år siden

Jeg er fan af Knoxville, meeeeeen...
Mental striptease..
Gravatar

#4 Zabath 9 år siden

Måske hvis det havde været Michelangelo han skulle ligge stemme til....
Gravatar

#5 Jack Slater 9 år siden

#1
100% Enig, men jeg synes, at han fungerer i "The Last Stand"

Skriv ny kommentar: