Den kommende “Joker”-fortsættelse bliver tilsyneladende fyldt med sang og dans.

Tidligere på ugen afslørede “Joker”-instruktør Todd Phillips på sin Instagram, at en fortsættelse er på vej med undertitlen “Folie á Deux”. Den franske titel er beskriver en sindssygdom, hvor én persons sindssyge ‘overføres’ til en anden – ofte et familiemedlem – gennem psykisk påvirkning.

Nu ved vi sandsynligvis, hvem den anden person, som titlen refererer til, er: Harley Quinn, aka Dr. Harleen Quinzel. Lady Gaga er nemlig ifølge THR i tidlige forhandlinger med Warner Bros. om at spille fanfavoritten, der oprindeligt var Jokers psykolog, men charmeredes af den psykotiske superskurk og blev hans partner in crime.

At Phillips har udset sig den talentfulde sanger/skuespiller til filmen giver umiddelbart god mening. Ifølge THR‘s kilder bliver “Joker: Folie á Deux” nemlig en musical (you read that right), og hvis nogen skurk skulle være skør nok til at bryde ud i sang og dans i Gothams gader, så skulle det da næsten også være Jokeren.

Den første film var dog på trods af enkelte dansescener alligevel langt væk fra den sangfyldte genre, så det bliver ekstremt interessant at se, hvordan (hvis rygterne holder) Phillips vil håndtere at lave en musicalfortsættelse.

Læs også: “Slettet ‘The Batman’-scene giver os den nye, creepy Joker”

Joaquin Phoenix, der vandt karrierens første Oscar for sin rolle som Arthur Fleck, aka Joker, forventes at vende tilbage som Gotham-klovnen. Filmen er skrevet af Phillips og Scott Silver.

Hvornår vi kan forvente at se “Joker 2”, ved vi ikkeVis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Miko666 1 år siden

altså ikke nok med 1eren var røv dårlig , men nu blir 2eren endnu være....det blir uden mig
Gravatar

#2 compax 1 år siden

Det er som man ser på det, jeg syntes 1eren var en fed film. :)
Gravatar

#3 Miko666 1 år siden

#2 det jo din mening....ikke min
Gravatar

#4 compax 1 år siden

Miko666 (3) skrev:
#2 det jo din mening....ikke min

Jeps, det er derfor jeg har skrevet at "Jeg syntes...." modsat dig. ;)
Gravatar

#5 Bachone 1 år siden

1eren var god synes jeg, meeeeen en musical? det virker lidt off...
Gravatar

#6 compax 1 år siden

Bachone (5) skrev:
1eren var god synes jeg, meeeeen en musical? det virker lidt off...

Ja, håber virkelig heller ikke at det bliver en musical.
Gravatar

#7 sraw rats 1 år siden

En musical med Lady Gaga... Han Joker os.
Gravatar

#8 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Joker 1 var virkelig god. Føltes lidt som en blanding mellem Taxi Driver og The King of Comedy. Den behøvede dog ikke en efterfølger.

Jeg har dog mistet interessen for 2eren nu efter denne nyhed. Måske kan en trailer få mig på andre tanker.. Lady Gaga er overvurderet i min bog og musicals er slet ikke min kop te, men det lyder da meget anerledes i forhold til den første, hvilket er en god ting, i stedet for at gå i den samme retning.

Skriv ny kommentar: