Zack Snyder får muligvis tilladelse til at optage enkelte nye scener med Henry Cavill til “Justice League”.

HBO Max har accepteret et budget på 30 millioner dollars til postproduktionen af Zack Snyders “Justice League” – men de har afvist et budget til egentlige nye scener – læs om det her.

Nu erfarer Heroic Hollywood imidlertid, at Snyder har fået et lille ja til reshoots – det handler om et omstridt overskæg.

For da Joss Whedon overtog “Justice League” efter Zack Snyder, så overtog Whedon også en Henry Cavill med et stort overskæg, som han ikke måtte barbere væk på grund af parallelle optagelser til “Mission: Impossible – Fallout”.

Derfor besluttede Whedon og Warner Bros. at CGI-barbere Cavill i de nye Superman-scener, hvilket mildest talt faldt elendigt ud – og særligt Zack Snyders fans hader disse scener.

Således skulle der nu være planer om at optage enkelte ansigtskud af en barberet Henry Cavill, som så kan anvendes i scenerne med overskæg.

Senest er det desuden kommet frem, at netop Henry Cavill forhandler med Warner Bros. om et comeback som Superman i en fremtidig DC-film.

Læs også ‘Henry Cavill forhandler om comeback til rollen som Superman‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere i 2021 på HBO Max.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 1 måned siden

When you first have seen it, it is not possible to UNSEE it.

Jeg forstår ikke helt, hvorfor de ikke bare sagde: FUCK IT, lets keep that damn moustache on. Han er vendt tilbage til livet og en af bivirkninger kunne være at han havde overskæg.

Superman var godt nok den karakter, der blev kørt mest under en damptrumle, og så for at være helt sikker, så kørte man lige over ham igen og det tydeligste eksempel på det og som man ser hver gang er moustache gate.
Gravatar

#2 thomas040 1 måned siden

Tror ikke det ville have været et problem at forklare hans overskæg I filmen. Det var trods alt den mørke udgave af Superman de var ude efter med de film alligevel, så de kunne lige så godt gå hele vejen.

Det ville så bare være mærkeligt at han havde samme skæg I begge film.
Failure is a zero out.
Gravatar

#3 Magpie 1 måned siden

#1 og #2 Men han havde jo ikke skægget i de oprindelige optagelser. Skulle de så lave CGI skæg i de scener?
Gravatar

#4 Johnny42 1 måned siden

#3 Det lyder til de mest omfattende ændringer og reshoots omhandlede Superman. Hvis der var nogle scener, der ikke passede ind kunne de enten have undladt at bruge dem, eller taget dem om. Det ville i hvert fald have været billigere og virket bedre end deres forsøg på paint-removal.

Skriv ny kommentar: