Den prisvidende skuespiller er blevet rost for sin seneste optræden i Joachim Triers “Oslo”-trilogi.

Renate Reinsve, hovedrolle i den norske “Verdens Verste Menneske”, er blevet castet til Zach Creggers kommende gyser-filmen “Weapons”. Det betyder, at Reinsve skal spille over for Pedro Pascal, som blev castet til filmen for to uger siden.

Cregger har holdt plot og karakterer for “Weapons” tæt ind til kroppen. Det fortsætter han med. Dog er det sluppet ud, at multiplot-gyseren kommer til at handle om forsvunde teenagere i en lille forstadsby i USA. Cregger er både instruktør og manuskriptforfatter på projektet.

Reinsve har været aktiv som skuespiller i godt et årti. Hendes seneste storfilm var “Verdens Verste Menneske”, som tildelte hende Cannes-prisen for bedste kvindelige hovedrolle. Inden hun blev tilbudt rollen, overvejede hun faktisk at indstille skuespilkarrieren for at optage et erhverv som tømrer. Dog havde instruktøren og manuskriptforfatter Joachim Trier skrevet rollen som den konfuse Julie med Reinsve i tankerne. Siden har hun haft planer om at fortsætte.

Nordiske skuespillere er stadig eftertragtede internationalt. Læs om danske Nikolaj Coster-Waldaus næste rolle her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: