De to Oscar-nominerede skuespillere Kate Hudson og Leslie Odom Jr. markerer de seneste tilføjelser til Rian Johnsons stjerneensemble i “Knives Out 2”.

Det virker som om, hver dag byder på en ny casting i opfølgeren til 2019’s succes-whodunnit Knives Out. Foruden Hudson og Odom Jr. er nemlig også Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe og Kathryn Hahn blevet tilføjet i løbet af de seneste uger, og det er bestemt ikke usandsynligt at se flere tilføjelser i de kommende.

Daniel Craig er selvfølgelig tilbage i rollen som den sydlige privatdetektiv Benoit Blanc, der denne gang skal løse et nyt mordmysterie. Opfølgeren bliver skudt i Grækenland, så vi kan forvente os et noget andet sceneri, end det vi så i det tågede Massachusetts fra originalen.

Læs også: “Rian Johnson er i tvivl om titel til “Knives Out 2″ – fans sender geniale forslag”

Rian Johnson kan endnu engang kalde sig både instruktør, manuskriptforfatter og producer. Det er en formular, der tydeligvis har fungeret for originalen, der endte med at indtjene over 300 mio. dollars. Filmens succes var da også noget, Netflix gerne ville være med i, hvorfor de tidligere i år købte rettighederne til de to næste film i franchisen for 450 mio. dollars.

Hudson og Odom Jr. har tidligere spillet sammen i “Music”, der markerede sangerinden Sias instruktørdebut. Filmen blev dog stærkt kritiseret for både dens plot og især dens afbildning af den autistiske hovedperson. Forhåbentlig byder “Knives Out 2” på et mere succesfuld genforening for skuespillerne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: