Eventuelle spoilers for “Batwoman” sæson 2!

Vi får snart svar på, hvor Kate Kane har været, efter det nu er officielt, at Wallis Day overtager rollen, der før var spillet af Ruby Rose.

CW-serien oplevede sidste år store udfordringer, efter seriens stjerne og Batwoman-skuespillerinde, Ruby Rose, forlod serien efter blot at have filmet én sæson.

Læs også: “Derfor dropper Ruby Rose rollen som Batwoman”

Sidenhen blev en ny Batwoman introduceret i form af Javicia Leslies Ryan Wilder, der blev den første afroamerikanske udgave af superheltinden.

Med Days casting som Kate Kane, betyder det, at vi kommer til at finde ud af, hvad der er sket for karakteren efter hendes forsvinden.

I den kommende episode af “Batwoman” afsløres det, at superheltinden holdes til fange og er uigenkendelig grundet hendes skader efter flystyrtet over Gotham City.

Selvom Wallis Days Batwoman er den samme, som vi kender fra sæson 1, bliver hun beskrevet som en “ændret version” af Kate Kane. Hvad det betyder for karakterens og seriens fremtid er endnu ikke til at sige.

Wallis Day er ikke ubekendt med DC’s superhelteverden. Den 26-årige skuespillerinde spillede nemlig tidligere med i SyFys “Krypton”-serie.

“Batwoman” kan ses på HBO Nordic, hvor seriens episoder udkommer løbende.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#11 Geekalot 6 måneder siden

Sq da en fed film :)
Gravatar

#12 Ronnie Barnhardt 6 måneder siden

Var bedre underholdt af snyders league end forventet, men der er scener i, som er så tåkrummende skåret, at jeg ikke ser andet end overbelagt dårlig smag. Fx landsbyboernes skolekors-serenade til aquaman, som senere i bedste bøvstil kaster en tom whiskeyflaske i havet og smider skjorten til sadrock i slowmotion. Come on, mand. Det er på godt og ondt en superheltefilm, som jeg altid vil huske momenter/scener fra, modsat de fleste andre af slagsen.
Gravatar

#13 [ikke godkendt bruger] 6 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#14 The_Corrector 6 måneder siden

Det eneste jeg har at sige til jer alle der er uenige, så kig på mit navn.
I aner ikke hvad i snakker om, længere er den ikke.
Gravatar

#15 Reborn Sith 6 måneder siden

#14 Du må være sjov til fester.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#16 Mads47 6 måneder siden

#14 sikke et berigende og veltænkt argument, der er intet problem i at du ikke kan lide filmen, men når din "anmeldelse" bygger på stråmænd og ikke en eneste selvstændig tanke, hvor det mest uddybende argument er "lort". Dertil "jeg har ret fordi jeg siger det" er et vagt argument og opsummere generelt din måde at diskutere på, det er ekstremt banalt. Så hvis du har ret i noget så relativt som smag, så må du oppe dig og komme på banen med andet end den slags argumenter mine 0. klasser bruger.
Gravatar

#17 Miko666 6 måneder siden

damm fimlz er langsomme hvis de først har fundet ud a nu a kates batwoman er recatset...sæson 2 er jo allerede ude på HBO...og den er faktisk rimelig god :)
Gravatar

#18 [ikke godkendt bruger] 6 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#19 Star Trek fever 6 måneder siden

Tyler Durden (18) skrev:
Miko666 (17) skrev:
damm fimlz er langsomme hvis de først har fundet ud a nu a kates batwoman er recatset...sæson 2 er jo allerede ude på HBO...og den er faktisk rimelig god :)
Hov hov... stay OF topic please... ;-)


Du vil vel ikke snakke om Batwomen? Så hellere se maling tørre
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#20 Miko666 6 måneder siden

19# hva fuck snakker du om...jeg har set alle afsnit a serien og syntes faktisk det er rimelig god

Skriv ny kommentar: