ny batwoman / filmz.dk

Kate Kanes Batwoman er blevet recastet: Wallis Day overtager rollen i “Batwoman” sæson 2


Eventuelle spoilers for “Batwoman” sæson 2!

Vi får snart svar på, hvor Kate Kane har været, efter det nu er officielt, at Wallis Day overtager rollen, der før var spillet af Ruby Rose.

CW-serien oplevede sidste år store udfordringer, efter seriens stjerne og Batwoman-skuespillerinde, Ruby Rose, forlod serien efter blot at have filmet én sæson.

Læs også: “Derfor dropper Ruby Rose rollen som Batwoman”

Sidenhen blev en ny Batwoman introduceret i form af Javicia Leslies Ryan Wilder, der blev den første afroamerikanske udgave af superheltinden.

Med Days casting som Kate Kane, betyder det, at vi kommer til at finde ud af, hvad der er sket for karakteren efter hendes forsvinden.

I den kommende episode af “Batwoman” afsløres det, at superheltinden holdes til fange og er uigenkendelig grundet hendes skader efter flystyrtet over Gotham City.

Selvom Wallis Days Batwoman er den samme, som vi kender fra sæson 1, bliver hun beskrevet som en “ændret version” af Kate Kane. Hvad det betyder for karakterens og seriens fremtid er endnu ikke til at sige.

Wallis Day er ikke ubekendt med DC’s superhelteverden. Den 26-årige skuespillerinde spillede nemlig tidligere med i SyFys “Krypton”-serie.

“Batwoman” kan ses på HBO Nordic, hvor seriens episoder udkommer løbende.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 Star Trek fever 5 måneder siden

Miko666 (20) skrev:
19# hva fuck snakker du om...jeg har set alle afsnit a serien og syntes faktisk det er rimelig god


Fair nok. Og fortsæt endelig med at se det. Jeg har, som skrevet, noget maling der skal tørre. For mig er det bedre underholdning
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#22 Miko666 5 måneder siden

Star Trek fever (21) skrev:
Miko666 (20) skrev:
19# hva fuck snakker du om...jeg har set alle afsnit a serien og syntes faktisk det er rimelig god


Fair nok. Og fortsæt endelig med at se det. Jeg har, som skrevet, noget maling der skal tørre. For mig er det bedre underholdning

jamen godt for dig
Gravatar

#23 thomas040 5 måneder siden

Mads47 (6) skrev:
#5 Jeg tror ikke du skal sætte så meget vægt på hvad han synes om filmen, han har hadet på filmen siden før den kom ud, det hele er bare en lang unuanceret smøre om hvorfor det er lort. Der er ikke meget substans og hente i hans "review" og jeg tror faktisk ikke engang han har set den i sidste ende, hans mening om filmen var dannet for lang tid siden. Så kan ikke se hvorfor han ville bruge 4 timer på at se en film han allerede havde dømt ude før den kom ud.


Er det ikke sarkastisk ment? Der er rimelig bred enighed over at det nye Snydercut er 2017 versionen langt overlegen, og ligefrem måske endda Snyder's bedste film.
Failure is a zero out.
Gravatar

#24 Ronnie Barnhardt 5 måneder siden

Snyders bedste film er, i min optik, uden sammenligning Watchmen.
Gravatar

#25 [ikke godkendt bruger] 5 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#26 Mads47 5 måneder siden

#23 Det tvivler jeg på, da han har brugt alle nyheder ang. denne version for at kalde den lort. Så er han i hvert faldt commited til den "joke".

Skriv ny kommentar: