”Fly fatass, fly!”

For et års tid siden blev instruktøren Kevin Smith smidt af et fly – angiveligt fordi hans kropsvægt udgjorde en sikkerhedsrisiko for de øvrige passagerer. Instruktøren gav efterfølgende via Twitter udtryk for sine frustrationer, og flyselskabet gav ham en undskyldning.

Se også: Kevin Smith smidt af fly – var for fed.

Alligevel har episoden tilsyneladende gjort et vis indtryk på Smith, som efterfølgende har smidt 30 kg.

Dog har han valgt ikke at skifte garderoben ud, og selvom kropsvolumen er blevet reduceret, går han stadig i sit store, posede tøj.

Samtidig siger Smith, at han ikke føler sig helt tilpas i sin nye størrelse. ”Jeg er lidt splittet omkring vægttabet. Jeg sympatiserer i langt højere grad med kraftigere folk, end jeg nogensinde vil med tynde. Jeg vil aldrig blive tynd,” siger Smith, der udover ikke at blive smidt af fly ikke ser den store fordel i sit nye look.

“Lad os være ærlige – jeg har tabt 30 kg, men der er ingen, der siger, at de vil i seng med mig af den grund. De siger bare ‘Fortsæt diæten, du ser bedre ud,'” udtaler Smith.

Se også: Kevin Smith boykotter pressen til sin nye film.



Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Kruse 10 år siden

#10: Men nu er det ikke alle der ser det at blive kaldt for "Fede!" som en udfordring og som automatisk hopper på diæt af den grund. Nogen tager det på den helt modsatte måde, og nogen har endda taget sådan noget så hårdt, at de ikke så nogen anden udvej end at tage deres eget liv. Folk er bare vidt forskellige.

Men jo, jeg er skam enig med dig, og jeg kan godt lide Ricky Gervais attitude :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#12 cronick 10 år siden

Jeg er helt enig med #10.

Min sympati ligger - som Smith - også i højere grad på overvægtige mennesker end tynde mennesker. Men det er vist med en forskellig brug af ordets betydning.
Gravatar

#13 Frederik Uhrbrand 10 år siden

http://thewildpomegranate.files.wordpress.com/2011...

min sympati ligger i høj grad hos de tynde...
Gravatar

#14 wimmie 10 år siden

Megan Fox (6) skrev:
Det kunne være rat hvis Kevin kunne give nogle råd til alle de fede der koster os andres skatte kroner hver gang de skal have støvsuget dellerne.


Wow, endnu et dumt og nedladende indlæg fra Hr. Megan Fox....who would've guessed :/
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#15 Eraserhead 10 år siden

#14
Ja det er utroligt hvor dumme ting man kan støde på i sådan et online-forum. Om man kan lide Smith eller ej, er der vist ingen tvivl om at hans dumme kommentarer aldrig kan hamle op med Megan Fox-fjolsets.
Gravatar

#16 evermind 10 år siden

#14 At der ikke er flere, der har kommenteret på det, ser jeg også blot som et udtryk for, at folk efterhånden bare ignorerer Troldepus' idiotiske udtalelser, om de så har anvendt Filmz' funktion for det eller nøjes med at se "forbi" ham ... :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#17 inflector 10 år siden

Jeg har i hvert fald for længe siden smidt ham på ignore. Det eneste han bidrager med, er at gøre min dag lidt mere træls og det gider jeg ikke udsætte mig selv for, eller at spilde min tid på. Tak for ignore, en gang i mellem kunne den også bruges i virkeligheden :)
selfimprovement is masturbation

Skriv ny kommentar: