”Fly fatass, fly!”

For et års tid siden blev instruktøren Kevin Smith smidt af et fly – angiveligt fordi hans kropsvægt udgjorde en sikkerhedsrisiko for de øvrige passagerer. Instruktøren gav efterfølgende via Twitter udtryk for sine frustrationer, og flyselskabet gav ham en undskyldning.

Se også: Kevin Smith smidt af fly – var for fed.

Alligevel har episoden tilsyneladende gjort et vis indtryk på Smith, som efterfølgende har smidt 30 kg.

Dog har han valgt ikke at skifte garderoben ud, og selvom kropsvolumen er blevet reduceret, går han stadig i sit store, posede tøj.

Samtidig siger Smith, at han ikke føler sig helt tilpas i sin nye størrelse. ”Jeg er lidt splittet omkring vægttabet. Jeg sympatiserer i langt højere grad med kraftigere folk, end jeg nogensinde vil med tynde. Jeg vil aldrig blive tynd,” siger Smith, der udover ikke at blive smidt af fly ikke ser den store fordel i sit nye look.

“Lad os være ærlige – jeg har tabt 30 kg, men der er ingen, der siger, at de vil i seng med mig af den grund. De siger bare ‘Fortsæt diæten, du ser bedre ud,'” udtaler Smith.

Se også: Kevin Smith boykotter pressen til sin nye film.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Frederik Uhrbrand 13 år siden

han bliver godt nok dummere og dummere at høre på
Gravatar

#2 wimmie 13 år siden

#1

Hvorfor? Det giver da mening det han siger. Det viser da bare at man ikke nødvendigvis bliver et lykkeligt menneske af at ændre sit udseende. Dèt at tabe 30 kg kræver en tilvænning.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#3 SuckMyUnit 13 år siden

#2

enig. Man kan sige hvad man vil om mange af hans halvhjernede udtalelser, men den her er sku god nok.
Gravatar

#4 Blade 13 år siden

Der skal da vist også lidt mere end 30 kg til at han bliver tynd...
Kan desuden kun give #1 ret..
Gravatar

#5 Riqon 13 år siden

Det er da en meget reel observation han kommer med i denne nyhed?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Lars.dk 13 år siden

Det kunne være rat hvis Kevin kunne give nogle råd til alle de fede der koster os andres skatte kroner hver gang de skal have støvsuget dellerne.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#7 knekker 13 år siden

#5

Reel? laeg lige maerke til hvor meget han egentlig goer ud af at fortaelle os det at have tabt sig 30 kg, slet ikke er noget positivt. Fordi at indroemme noget positivt ved forandringen, ville vaere det samme som at give flyselvskabet ret i deres sag, og det er barnlige Kevin, slet ikke interesseret i.

saadan som jeg ser det, tabte han de kg fordi flyselvskabet gav ham et vink med en vognstang, han blev fornaermet over at blive oplyst om dette, men endte i sidste ende med at goere ngoet ved problemet.

Det kan maaske vaere nogle folk er lidt bange ved foelsen af at have tabt en masse kg, men lad nu vaere med at goere det til noget vaerre end det er. Personen skal blot vende sig til deres "nye" krop. Det er en fantastisk forandring for langt de fleske tidligere overvaegtige.

Saa det at han slet ikke udtaler sig noget som helst positiv ved forandringen, er der slet ikke noget reelt ved.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#8 Riqon 13 år siden

#7 -

Jeg kan nok bare ikke rigtig følge, hvorfor alt manden siger skal læses igennem episoden på flyet... Men det virker ganske fornuftigt observeret, at man ikke automatisk bliver en "chick magnet" af at tabe sig 30 kg, hvis man i øvrigt er lille og har briller (og har mange kg igen). Desuden finder jeg det en meget typisk udtalelse for en fyr som Kevin Smith, der netop er en "understated" personlighed (beklager, mangler et dansk ord), hvad man også oplever på hans blogs og podcasts, osv.. Din udlægning af episoden virker på mig lidt fordomsfuld med sine lidt for mange tvivlsomme pseudopsykologiske forbindelser.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 Kruse 13 år siden

knekker (7) skrev:
Saa det at han slet ikke udtaler sig noget som helst positiv ved forandringen, er der slet ikke noget reelt ved.


Grunden til at han heller ikke ligefrem jubler over sit vægttab endnu, er at han stadig er et stykke fra målet, som er et tab på min. 50 kg. Og hans sidste kommentar skal forståes på den måde, at når folk siger til ham at han ser godt ud efter at han har tabt disse kilo, så mener de i virkeligheden at han ser godt ud i forhold til før. Han bliver jo trods alt ikke en undertøjsmodel bare fordi at han taber nogle kilo. Nu er det ikke tydeligt i denne nyhed, men han har nu faktisk udtalt sig positivt om sit vægttab og sin forandring i nogle af hans podcasts.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 mr gaijin 13 år siden

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/celebritynews/4076644/Comedian-Ricky-Gervais-in-attack-on-the-overweight.html skrev:
Ricky Gervais, whose star appears to be rising in Hollywood, said in September (artiklen er fra januar 2009) that he felt ashamed of his weight and added that said overweight people should be branded 'fatty' to cut rocketing obesity rates.

He said: "I don't think there's enough stigma. With all the political correctness now, and the fact that food is so refined, there's no stigma any more.

"I laugh about being fat, but I should be ashamed. I should walk down the street and have people shouting 'Fatty!'. That's what I want, to get me out of it.

"I get up in the morning, look in the mirror, and say to myself, 'Oh, you f---ing fat b-----d'."

He added: "In supermarkets, the really fattening stuff should be behind a really thin door. Shops should be full of salads, but if you want to get to the pies and cakes, you've got to crawl through a little tube.


Jeg kan meget bedre lide Ricky Gervais' attitude og selvironi end Kevin Smiths tilgang. Gervais beskriver det som et helbredsproblem, som tykke mennesker selv kan gøre noget ved. Smith beskriver det som et identitetsspørgsmål, hvor tykke mennesker er en slags minoritet eller et folkefærd.

Selvfølgelig er der nogen, der er tykke på grund af dybt komplekse psykologiske problemer, som de ikke kan komme ud af uden hjælp. Det sagt, så kan jeg godt lide Gervais' løsning med meget smalle døre til de fede ting i supermarkederne på trods af... eller måske på grund af, at den er fuldkommen absurd og uholdbar :)
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: