Nu hvor Kevin Smith er færdig med produktionen af “Red State”, er den kontroversielle filmmager begyndt at fokusere yderligere på, hvad han selv nævner vil være hans sidste film.

Se også: Teaser-trailer til Kevin Smiths thriller “Red State”.

Udover at være i fuld gang med manuskriptet så prøver Smith også at få samlet rollebesætningen imens. Bl.a. vil en stor del af de folk, som Smith arbejdede sammen med på “Red State”, vende tilbage i filmen, der har titlen “Hit Somebody”.

Men eftersom det er Smiths erklærede sidste film, så prøver han desuden at samle en stor del af sine tidligere samarbejdspartnere, deriblandt især Matt Damon og Ben Affleck, da dele af filmen vil blive optaget i Boston, hvor de to skuespillere stammer fra.

Om det lykkes at få de to med ombord, vides endnu ikke.

Læs også Filmz-artiklen: Kevin Smith – Altid skarp i munden.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Kruse 13 år siden

Selvom at det kunne være sjovt med et gensyn med Jay and Silent Bob, så virker det dog usandsynligt, da "Hit Somebody" ikke foregår i hans View Askew-universe, og så har Smith udtalt flere gange på sine podcasts at han ikke har lyst til at genoptage sin rolle som Silent Bob.

Men jeg håber da at vi i det mindste får set Jason Mewes og gerne også Jeff Anderson, da de var det klart bedste i hans sidste rigtige Kevin Smith-film "Zack & Miri".
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: