Kina censur homoseksualitet bohemian rhapsody oscar / Filmz.dk

Kina fjerner ‘Bøsse’ fra Oscar-tale


Kinesisk tv censurerede Rami Maleks Oscar-tale. 

“Bohemian Rhapsody”-stjernen Rami Malek vandt en Oscar for sin hovedrolle som den homoseksuelle Freddie Mercury.

Det ville Malek naturligvis bemærke i sin tale, da han vandt Bedste mandlige hovedrolle-kategorien ved Oscar-showet:

”Vi lavede en film om en homoseksuel mand,” sagde Malek direkte på tv.

Men sådan blev Oscar-talen ikke oversat på kinesiske Mango TV, hvor underteksten erstattede ’gay man' med ’special group', skriver The Hollywood Reporter.

Det kinesiske system er kendt for sin undertrykkende tilgang til homoseksualitet.

Derfor er det også overraskende, at “Bohemian Rhapsody” har fået kinesisk tilladelse til premiere senere på året.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Justin 2 år siden

med mindre nogle har et link til et interview hvor freddie udtaler sig om sexualitet så er der ingen grund til af fortsætte gætterierne

Hvis i vil snakke om personer der er til begge køn, så kan i jo snakke om danske Linda P, hun har været gift med en kvinde, og haft mandlige kærester, og endnu bedre hun er i live, så hun kan faktisk svare på det, imodsætning til freddie der er utroligt meget død
Gravatar

#12 Mejse 2 år siden

#10 bruger stort set ingen tid på det :) at du mener det er mentalt, hjernemæssigt og tidsmæssigt noget der faktisk kræver noget at skrive 8 linjet, siger det nok mere om din mangel på samme :)
Gravatar

#13 Sjølle 2 år siden

#12 Du bruger praktisk talt ingen tid? Det er lige så meget løgn, som Filmz er troværdige. Du bruger virkelig meget tid på den side her, og du har en mening til ALT, og kommenterer meget lystigt. Men ja, man kan godt mærke i din generelle facon, at du føler dig meget overlegen.
Gravatar

#14 Mejse 2 år siden

#12 gør jeg virkelig ikke...eller det er vel relativt, men nej det tager jo kun 10-30 sekunder at skrive et indlæg og kortere at læse andres...hvor er "virkelig meget tid" i den ligning :)
Det er altså også en forkert opfattelse...føler mig på ingen måde overlegen, men at udtale sif usikkert får man jo ikke noget ud af :)
Skal jeg gå ud fra du føler dig overlegen, fordi du med sikre udtalelser kan pointere og modsige mig OM MIG...det virker alt andet end lige mere "jeg er overlegen" agtigt end en der udtaler sig om andre ting ;)

Men du har ret jeg kommenterer meget herinde, det er hyggeligt, tager dog hverken tid eller energi, men det ser du jo som løgn og det skal du have ret til :) har heldigvis ikke et behov for at du tror mig :D

Tilbage til emnet :)
Gravatar

#15 Nagash 2 år siden

Jeg troede eller det at man har forhold til både mænd og kvinder, lige præcis er det der afgør at man er biseksuel. Men der tog jeg åbenbart fejl. Hvad afgør det så?
Gravatar

#16 Mejse 2 år siden

#15 tja i de forskellige miljøer omhandlende seksualitet er der forskellige meninger...nogen siger hvis man er tiltrukket, nogen hvis man har sex, nogen siger det er forelskelse, og sidst men ikke mindst er der dem der mener det er hvad man identificere sig som :) man skal også tænke på at i forhold/sex delen, især kan ting som pres, eller at ville passe ind/skjule det spille ind....så nej ting ee desværre sjældent så enkle, som "forhold til begge=biseksuel" men som sagt skal jeg ikke gøre mig klog på hvad han var, må man tænke kun hans nærmeste hvis nogen faktisk ved.

Skriv ny kommentar: