Der har efterhånden været mange spekulationer på bordet om hvilke skurke der kan tænkes at medvirke i den tredje film, efter der blev lagt op til adskillige i de forrige film.

Der har endnu ikke været noget officielt meldt ud fra “Spider-Man”-filmenes bagmænd om hvad vi kommer til at se. Det nyeste rygte vil dog vide at Peter Parker kommer op mod intet mindre end fire fjender i det næste “Spider-Man” opus.

Angiveligt skulle de fire skurke være: Venom, Sandman, Hobgoblin og Vulture.

Thomas Haden Church og Topher Grace skulle efter de seneste rygter være castet til Venom og Sandman. Foreløbige spekulationer antyder at Harry Osborn, der i filmene spilles af James Franco, bliver Hobgoblin i en alternativ version af historien fra tegneserien, hvor Harry blev en ny version af den oprindelige Green Goblin.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 filmz-Exitium 16 år siden

hehe vulture, så kunne det være Ian Mckellen. Men jeg synes der burde være en enkelt skurk, og det skulle være Venom, hvis det bliver sådan, glæder jeg mig til at se arbejdet på zymbiot dragten, og hvilke fede efekter det følger.
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#2 armadillo 16 år siden

En gammel sur mand i en grøn "flyverdragt" er da den ultimative skurk :D

Seriøst, så synes jeg det er synd at presse for mange skurke ind. Vi har haft Green Goblin, så lad dog Goblin'eriet ligge lidt. Jeg vil meget hellere se en film hvor skurken har tid til at vise personlighed på skærmen, og at det ikke virker forhastet. Det kunne være sjovt med en startsekvens, hvor Spiderman lige sætter en stopper for Sandman, men hvor så resten af filmen omhandlende Spidey vs. Venom :)

Men at have flere skurke gennemgående i filmen vil være ærgerligt i min bog. Men ak, det er fortsat alt sammen spekulation, så jeg er mere en optimistisk på at Sam nok skal give os endnu et fantastisk eventyr.
Gravatar

#3 filmz-matt_bender 16 år siden

Lyder rigtig fedt! Især med Venom!
That rug really tied the room together.
Gravatar

#4 filmz-cluas 16 år siden

Ja det lyder godt, men 4 er stadig for lidt :)
/Cluas
Gravatar

#5 filmz-d4||3 16 år siden

Det lyder fedt nok, men ikke noget Goblin, han har været der. Så ja som du siger i #2 Lad det ligge..
Gravatar

#6 filmz-Munk 16 år siden

Synes også 4 er for mange, men goblin er umulig at komme udenom i forhold til slutningen på 2'eren..

Men kan godt forestille mig at spidey skal tage sig af nogen andre superskurke mens venom langsomt bliver til.. man kan jo godt lærer personen at kende inden han bliver til venom..
"Sound editing is a lot like sex. Its usually done alone, late at night and with a lot of electronic gadgets."
- Steve Carell
Gravatar

#7 Bardoboy 16 år siden

Synes goblin er lidt kedelig i forhold til andre skurke der kan nogle federe ting.
men 4?? Hold da op det er mange.
Gravatar

#8 Hive 16 år siden

Syret nok... måske den gode Goblin kunne tænkes at teame up med Spider-Man?
Gravatar

#9 filmz-snake charmer 16 år siden

Har altid syntes at Hobgoblin var meget bedre og mere interessant end Green Goblin, og siden det nu er Harry der nok skal være ham, kunne det jo godt tænkes at han har meget bedre og mere syrede våben, end hans far. Og hvis han kom op at toppes med Venom, og samtidig Spider-man kunne der da komme nogle vældig spændende kæmpe ud af det, hvor de alle 3 sprang i flæsket på hinanden.
Gravatar

#10 lyspunkt 16 år siden

#2+#6 Jeg mener også det bliver for meget. En del af filmen bør bruges på skurkenes baggrund ligesom i 1 og 2, og er der for mange skurke, bliver forhistorierne overfladiske og uvedkommende. De fleste superskurke drives jo af et egentligt mål og er ikke bare automatisk onde.
X-men har lidt det samme problem bare på helte-siden, hvor det egentligt kun er Wolverine der er beskrevet.
"Ud fra størrelsen på halen har vi beregnet, at dyret har været kæmpemæssigt" Prof. Martens - Reptilicus

Skriv ny kommentar: