Birds of Prey Harley Quinn karakterer / Filmz.dk

Lesbisk DC-karakter med i Harley Quinn-filmen “Birds of Prey”


DC-kvinder: Nu er det afsløret, hvilke andre kvindelige skurke og helte som Harley Quinn skal lege med i “Birds of Prey”.

Du kan godt begynde at lære navnene Black Canary, Huntress, Cassandra Cain og Renee Montoya at kende.

De får alle centrale roller at spille i holdfilmen “Birds of Prey” anført af Margot Robbies “Suicide Squad”-karakter, Harley Quinn, skriver The Wrap.

I tegneserierne er Black Canary kendt som forbryder-bekæmper, god i nærkamp. Huntress er selvtægtskvinde – det samme gælder Cassandra Cain, der er blandt verdens bedste inden for martial artists.

Endelig er der Renee Montoya, der arbejder for politiet i Gotham, men har også påtaget sig identiteten som Question. Og så er hun åbent homoseksuelt.

Vælger manuskript-forfatter Christina Hodson – der også skriver “Batgirl” – samt instruktør Cathy Yan at fastholde Montoya som lesbisk, så bliver der tale om den første åbent lesbiske karakter i DCEU.

Skurken som kvindeholdet sammen skal bekæmpe i “Birds of Prey” er endnu ukendt, men der bliver tale om en Batman-skurk, som endnu ikke er blevet set på film.

Dermed åbnes der op for The Penguin som skurk i “The Batman”. Pingvinen har også været overvejet til “Birds of Prey”, men passer altså ikke længere på beskrivelsen – læs mere om The Penguins mulige tilbagekomst her.Vis kommentarer (1)

#1 Justin 3 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: