Sundhedsmyndighederne i Hollywood-byen Los Angeles vil forlænge nedlukning over sommeren – borgmester maner til besindighed. 

Hele filmbranchen kigger for tiden på Warner Bros. – tør de fastholde premieren på Christopher Nolan-filmen “Tenet”? Svaret afhænger af svaret på et andet spørgsmålet: Genåbner verdens biografer denne sommer?

Det svar er kommet lidt nærmere et nej, da myndighederne i Los Angeles ved Dr. Barbara Ferrer nu meddeler, at man vil forlænge den såkaldte ‘stay-at-home’-ordre med yderligere tre måneder.

Sker det uden lempelser, så vil biograferne i Hollywood-hjembyen L.A. være lukket sommeren over – og det kan få Warner Bros. til at genoverveje premieredatoen til “Tenet”.

Los Angeles-borgmester Eric Garcetti nedtoner dog nyheden:

”Når vores sundhedsansvarlige Dr. Ferrer sagde, at ordren vil fortsætte i mindst tre måneder, betyder det ikke, at ordren forbliver præcis som i dag,” siger Garcetti til CNN.

Borgmesteren uddyber, at det således kan blive nødvendigt for sårbare grupper at blive hjemme i de næste måneder, mens andre dele af samfundet genåbner.

Læs også ‘Warner Bros. træffer afgørende beslutning inden for en uge om “Tenet”‘.

“Tenet” får dansk biografpremiere den 16. juli.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The one is back 2 år siden

folk tør ikke gå i biografen før Der er en vaccine see her

Skriv ny kommentar: