Deborah Chow skal instruere Star Wars-serie om Obi-Wan Kenobi – “Drive”-forfatter Hossein Amini skriver manuskriptet til Disney Plus-serien.

Ved årets D23 Expo blev det afsløret, at Ewan McGregor gør comeback til rollen som Obi-Wan Kenobi i en serie til Disney+.

Nu annoncerer Lucasfilm, at det er Deborah Chow, der skal instruere serien.

Chow er kendt som instruktør på Marvel-serien “Jessica Jones” og har senest medvirket som instruktør på Star Wars-serien “The Mandalorian”, som får premiere, når Disney Plus går i luften den 12. november.

Netop Chows arbejde med “The Mandalorian” har overbevist Lucasfilm-ledelsen:

”Vi ønskede virkelig at vælge en instruktør, som er i stand til at udforske både den stille beslutsomhed og store mystik om Obi-Wan på en måde, der ubesværet falder ind i Star Wars-sagaen. Baseret på hendes fænomenale arbejde med at udvikle vores karakterer til ‘The Mandalorian’ er jeg helt sikker på, at Deborah er den rette instruktør til at fortælle denne historie,” siger Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy.

Det bliver Hossein Amini, der skal skrive serien, som udspiller sig otte år efter “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith“.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: