Som rapporteret sidste år vil M. Night Shyamalan lave en film baseret på den animerede børneserie “Avatar: The Last Airbender” fra Nickelodeon.

Ifølge Empire Online vil det kommende projekt blive en trilogi, og den amerikanske premieredato er sat til 2. juli 2010. Samtidig har Paramount valgt at kalde den kommende film for blot “The Last Airbender” for at undgå, at den forveksles med James Camerons kommende sci-fi-film “Avatar”.

“The Last Airbender” omhandler en verden balanceret af fire nationer: Vand, Jord, Ild og Luft. I hver nation er der folk, der kan mestre det element, deres nation er opkaldt efter, men én enkelt person, den såkaldte Avatar, mestrer alle fire. Da den nuværende Avatar, en 12-årig dreng, tilsyneladende dør, starter Ild-nationen en krig for herredømmet.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 tranberg 14 år siden

Den lyder meget spændende, interessant at se hvad M. Night kan gøre ved den!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 Nukleon 14 år siden

så den award-vindende instruktør har tænkt sig at lave en biografudgave af en amerikansk pokemon kopi. super duper!
Gravatar

#3 Daywalker 14 år siden

Som med mange andre kommende film, må jeg sige igen, at det lyder interessant. Det kan enten fejle eller blive en eventyrlig fed film. Jeg håber på det sidste, men det skal M. Night Shyamalan nok opfylde.

Jeg glæder mig. Men hvis han gør det til en Spy Kids agtig børnefilm, så er jeg smuttet.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#4 miksko1 14 år siden

Hvad fanden snakker du om Nukleon? Amerikansk kopi af Pokemon? Avatar har jo intet tilfælles med Pokemon. Pokemon går ud på at lave så mange tilbehør som muligt, så børn kan få deres forældre til at købe det. Avatar: the last airbender er en fantastisk tegneserie, en af de bedste i længere tid.
Gravatar

#5 nostromo 14 år siden

You know, let me be the first to say, that, this film will NEVER reach any of the amazing moments the cartoons did. In short, I'm so angry and disappointed that they picked a retard like MNS. I mean let's be honest here, he's way over rated. The man does the same crap over and over again.

Worst of all is, look at his track record and tell me how does this even fit into his style?

Before anyone starts defending him, how about you sit down and watch the ENTRIE Avatar The Last Airbender and tell me when you're done, just how realistic it is to make a movie out of it in the hands of this man.

It's horrible to all real Avatar Fans who knows M, Night to be burdened with such a horrible idea, known that they're pushing this movie in the hands of this man.

Sorry, I'm just sick of the hype M. Night gets for no reason. He did one or two films that were worth seeing, the rest is regurgitated crap.

Aaarrrgggh, bad, bad, bad news....
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#6 Nukleon 14 år siden

Den er hvertfald hvad man kalder for Ameranime, et forsøg på at kopiere den populære japanske tegnestil. Jeg kan ikke se det store i det...

Og mest fantastiske tegneserie i længere tid? jeg tror du skal kigge lidt østpå...
Gravatar

#7 filmz-Cerebrum 14 år siden

Avatar hér Pokemon dér....Hallo!: i bund og grund handler disse tegnefilm om hvor meget man under reklamerne kan hjernevaske børnene, og af denne vej få deres aldrig-tilstedeværende og dybt samvittighedsberørte, hårdarbejdende forældre til at købe alt muligt legetøjscrap fra BR!

Gravatar

#8 David Munch 14 år siden

Hvis bare der kommer flot grafisk side, med en masse udnyttelse af naturkræfterne, så er jeg sikker på mr. Night nok skal lave et mesterværk..
Gravatar

#9 filmz-bnm 14 år siden

Underligt valg af materiale til live-action adaptation og bestemt ikke mindre underligt valg af instruktør. Underligt materiale fordi det foregår i en verden gennemsyret af "magi" og uden relation til vores. Som hvis man i dag lavede en slags Never-ending story film uden drengen der læste bogen. Og underlig instruktør fordi jeg ærligt talt ikke har set nogle elementer i de af hans film jeg har set, som jeg synes er anvendelige i en filmatisering af Avatar - The Last Airbender.

#6: Avatar er ganske rigtigt bestilt af amerikanske producenter, men den er tegnet i Korea, hvilket sjovt nok også gælder store dele af al den japansk producerede anime. Hvis der er én ting jeg godt kunne bruge mindre af, er det japanofile fans som ikke kan se ud over varebetegnelser og vurdere indholdet af tegneserier i stedet for.

#7: Og hvad tror du "hjernevasker" mest effektivt: Kedelige og uinteressante eller spændende og interessante serier? Det er et tomt argument du har gang i, som kun udstiller din småborgerlige foragt for hvad andre måtte finde underholdende.

Selvfølgelig bliver underholdningsbranchen drevet af kommercielle interesser, og hvad så? Ingen tvinger børn eller unge til at foretrække de mest monotone og episodiske serier man kan pege en finger mod og skrige "kapitalisme!" af.

Personligt var jeg vild med den amerikaniserede version af Macross kaldet Robotech og en anden serie kaldet Guyver. Selvom de var fyldt med elementer der kunne udmøntes i legetøj, så havde i hvert fald Robotech en overordnet historie som gjorde man interesserede sig for karakterene og universet, samtidigt med det var som gødning for fantasien, ugen mellem man så et afsnit.

Men hvis jeg ser nogle afsnit af de serier i dag, bliver jeg måske ramt af en nostalgisk bølge, men mest af alt vil jeg synes at skuespillet er overfladisk og (i Guyvers tilfælde) plottet fjollet. Skulle jeg så ærgre mig over at jeg ikke kan rejse tilbage i tiden og sige til mini-mig at det altså ikke er fedt det jeg går og bliver underholdt af, og i stedet stikke ham finanssektionen og tænde for nyhederne for det er jo oplagt mere interessant og stimulerende? Det er noget pjat. Børns "smag" i tegneserier er ikke ved at blive dårligere eller mere overfladisk. Tvært imod er det unge der bliver voksne som ikke er klar over deres perspektiv forandrer sig, ikke til det bedre, men blot forandrer sig.
</rant>

Mvh. Martin Andersen, som ser eller kan anbefale:
"Aim for the Top 2", "Appleseed - Ex Machina", "Blue Submarine No. 6", "Ergo Proxy", "Ghost in the Shell 2 - Innocence", "Hellsing Ultimate", "Karas", "Last Exile", "Macross Frontier", "Macross Zero", "Naruto Shippuden", "Renaissance", "Tengen Toppa Gurren-Lagann", "Vandread", "Vexille" og meget, meget andet.
#Anime-DK - Besøg os på irc.enterthegame.com
Gravatar

#10 filmz-Cerebrum 14 år siden

#9: Hør lige her røvhul: INGEN kan kalde mig småborgerlig og hvis man absolut gør det skal man have sine argumenter i orden og det kan KUN ske over nettet da vi ikke kan ses IRL). Jeg står fast ved det jeg siger, og for det andet; hvis ikke jeg havde ramt et ømt punkt, så ville du ikke kommentere mit indslag med flere linjer...

Skriv ny kommentar: