For kort tid siden blev danske Mads Mikkelsen præsenteret som en del af castet til det kommende “Star Wars”-spinoff, “Rogue One”, der distribueres af Disney. Men Disney er ikke færdig med Mikkelsen, der er på tale til stor Marvel-rolle.

Se også: Mads Mikkelsen er med i “Star Wars Anthology: Rogue One”

Det er nemlig Disney, der også distribuerer Marvels film, og de er nu snart på vej til at tilbyde den danske stjerneskuespiller en rolle som skurk i næste års “Doctor Strange”, skriver Variety.

Takker Mikkelsen ja til rollen, så skal han spille over for Benedict Cumberbatch i titelrollen. Derudover er store navne som Tilda Swinton (“Burn After Reading”) og Chiwetel Ejiofor (“12 Years a Slave”) allerede offentliggjort til rollelisten.

“Doctor Strange” får premiere den 3. november 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 CaGoDa 5 år siden

kommer til at tænke på dommamau
Gravatar

#2 SublimeKen 5 år siden

#1

Også mig, da Chiwetel Ejifor allerede spiller Baron Mordo. Håber også lidt det er Dommamau, så Mikkelsen kommer til at spille en af de superskurke der kommer til at blive genbrugt i mere end en film i MCU og som så giver ham chancen for at gøre ham til mere end en af de typiske middelmådige skurke som man ser i Marvels film, hvilket Baron Mordo næsten med garanti bliver.

Skriv ny kommentar: