Efter at have arbejdet sammen om filmatiseringen af tegneserien “Kick-Ass” går instruktøren Matthew Vaughn (“Stardust”) og tegneserieforfatteren Mark Millar nu med tanker om endnu en tegneseriefilmatisering, denne gang af Millars “American Jesus”.

Historien foregår i nutidens USA og omhandler en 12-årig dreng, der pludselig efter en trafikulykke erfarer, at han er den tilbagevendte Kristus. Mens han prøver at finde sig tilrette i situationen, lurer farene, og historien leder frem imod en afsluttende konfrontation mod Djævelen selv.

“American Jesus” blev oprindeligt udgivet som miniserien “Chosen” i 2006, tegnet af Peter Gross. Senere besluttede Millar at fortsætte historien som en trilogi med “American Jesus” som den overordende titel. Seriens andet bind, “The Resurrection”, forventes klar til udgivelse i efteråret.

Vaughn overvejer at gøre “American Jesus” til sit næste projekt og starte optagelserne allerede til sommer. Instruktøren er dog også i gang med at udvikle en actionfilm sammen med Millar, der muligvis vil blive lavet først.

Vaughn er i øjeblikket gang med at lægge sidste hånd på “Kick-Ass”, som han filmatiserede udenom de store studier, da filmen har en stor grad af voldelige situationer med børn og teenagere involverede.

Millar har tidligere set filmatiseringen af sin tegneserie “Wanted” blive til en blockbuster-succes, og Columbia Pictures er også i gang med at udvikle en filmversion af Millars serie “War Heroes”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 ducktorwho 15 år siden

Totalt ripoff af Russel T Davies' "The Second Coming" fra 2003...
Gravatar

#2 rockysds 15 år siden

Første del af "Chosen" kan forøvrigt læses her hos Newsarama.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."

Skriv ny kommentar: