MCU-fans forventede en stor omkamp imellem Hulk og Thanos i “Avengers: Endgame” – nu forklarer manuskriptforfatter Stephen McFeely, hvorfor det ikke skete.

Sidste gang, Marvel-fans så den gamle Hulk, var i “Avengers: Infinity War”, hvor han fik tæsk af Thanos.

Derefter genopstod hos i “Avengers: Endgame” som en fusion imellem Bruce Banner og Hulk – Smart Hulk.

Derfor fik Hulk ikke lov til at hævne sit “Infinity War”-nederlag i kamp imod Thanos:

”Mange folk sagde, at de kunne ikke vente med at se en omkamp. Det ville have givet mening, hvis ikke han var blevet Smart Hulk. Han er noget helt andet, og det er ikke det, der driver ham,” siger Stephen McFeely ifølge ComicBook.

Oprindeligt var det planen at introducere Smart Hulk allerede i “Infinity War”, men den idé forkastede et testpublikum – læs om det her.

Image result for thanos hulk gifVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 2 år siden

Baah, de kunne have gjort som i tegneserien og det ville have været en fed reference.
https://gyazo.com/8b7fd6031c19a862daaceb194e0a2c1d
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 ville jo ligesom kræve jean gray var der :P

desuden giver det bedre mening at gemme det trick, til hun faktisk kommer ind i universet, da den tegneserie arc jo så bliver en god mulighed faktisk at lave :)
Gravatar

#3 OliverDK 2 år siden

Som jeg har skrevet i andre indlæg. For mit vedkommende var den manglende rematch mellem Hulk og Thanos en af de få ting jeg afskyede ved Endgame. Hulk manglede for mit vedkommende oprejsning og jeg synes BW's død kunne have været brugt med fordel til at reaktivere Hulk's 'rage mode' da han så Thanos, som jo er direkte skyld i hendes død. Så kunne han have bøllebanket Thanos (i det for Captain Marvel) og Thanos måtte så ty til stenene for at få et pusterum. Bagefter slaget kunne han så havde returneret til 'smart Hulk'.

Det blev det så ikke til og fred være med det.

Skriv ny kommentar: