Logan” droppede som bekendt den klassiske post-credit scene, som flere “X-Men”-film ellers tidligere har gjort brug af. Men tingene er anderledes i Marvels MCU, hvor instruktør James Gunn bekræfter, det mange nok allerede vidste; der er god grund til at blive efter rulleteksterne ved ”Guardians of the Galaxy Vol. 2″.

Se også: ”Logan”-instruktør om fravalg af post-credit-scene: Vi må være anderledes

Det er Marvel-instruktøren selv, der nu på Twitter annoncerer den såkaldte post-credit-scene. Og det lyder vildt:

”Det eneste, jeg vil sige, er, medmindre du skal skynde dig ud, fordi din mor er døende, så bliv igennem alle rulleteksterne,” skriver Gunn.

Altså er det ikke helt klart, hvad vi har i vente. Der er en god chance for, at en løs sammenhæng imellem “GOTG 2” og en af de kommende MCU-film.

Spørgsmålet er så, om det bliver”Spider-Man: Homecoming”, Thor: Ragnarok eller næste års “Avengers: Infinity War” – hvor vi i sidstnævnte allerede ved, at Vogter-holdet medvirker.

Et andet sandsynligt bud er, at James Gunn kører sit eget show som med den første ”Guardians of the Galaxy”, hvor han i stedet lavede en reference til kultfilmen “Howard the Duck”.

“Guardians of the Galaxy Vol. 2” får premiere d. 27. april.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Hassager 1 år siden

@OP - med frygt for at lyde pertentlig, så havde after credits-scenen i GotG vel bare en cameo af Marvel-karakteren Howard the Duck, snarere end at være en "reference til kultfilmen "Howard the Duck"" :) ?

Skriv ny kommentar: